tiistai 5. marraskuuta 2013

Tokyo, Japan part 1 : Welcome to Japan Airlines


Näin alkoi meidän matkamme Tokioon!

Lähettiin matkaan sunnuntaiaamuna n. 10 aikoihin.
Ensimmäinen etappi oli JKL, koska otettiin meidän kuski aka Mikko kyytiin sieltä.
Ja matka kohti lentokenttää pääsi alkamaan! Muutaman pysähdyksen taktiikalla matka ei kestäny paljoo mitään.

Lentokentällä rupes jo pikkuhiljaa tajuamaan että ei herranjumala sentään... Kohta ollaan koneessa kohti Japania.

Saatettiin vähän turisteilla lentokentällä, kun Janne ei oo koskaan lentäny ja mun omistakin lentokokemuksista on jo varmaan 10 vuotta aikaa. Mut eipä kyllä tiennyt se työntekijäkään mistään mitään.. Anyways, löydettiin sitten meidän check-in ja päästiin laukuista eroon.




Menetin sitten vihdoin ja viimein Starbucks neitsyyteni! En sillä hetkellä keksiny mitään hipsterimpää, kun otin kännykällä kuvan Starbucks juomasta..

Turvatarkastuksesta mentiin juomaan Helsinki bariin se viimenen siideri ennen lentoa. Huh.. Käsien pieni tärinä oli huomattavissa kun päästiin koneessa paikoille istumaan, jotka onneks oli vierekkäiset!

Jannee oltiin selvästi peloteltu noususta ihan liikaa, koska ei tuntunu missään. Pari kertaa koko lennon aikana (joka kesti n.10h) oli ihan vähän turbulenssia, mutta ei haittaavasti.

Saatiin kaks kertaa ruoka ja ilmaset juomat. Sakee, viiniä yms. Ruoastakaan ei ollu mitään valittamista! Nami.



Lennolla tuli katottua The Lone Ranger ja The Vow, Janne katto War Z:n. 
Nukkumisesta ei kyllä tullu yhtään mitään.. Ehkä max 1h prkl.

Laskeutuminen meni ihan super hyvin ja eikun koneesta ulos ja käveltiin se 300 kilsaa, ennenku päästiin ihmisten ilmoille. Oltiin saatu koneessa 2 lappua jotka turistien piti täyttää. Onneks oltiin täytetty ne valmiiks niin päästiin vaan kävelemään suoraan siihen pisteelle, missä otettiin sormenjäljet ja naamakuvat. Tuli varmaan aivan saakelin hehkee kuva..... 


Ei ollu mitään ongelmaa missään vaiheessa, saatiin laukut melkein heti, mentiin turvatarkastuksen läpi jossa ne kaiveli vaan Jannen laukun koska se näyttää ihan selvästi joltain terroristilta.. Se katto oikein että oliko siinä salapohjia tai mitään. Siitä sitten ostamaan Skylineen liput ja eiku odottelemaan seuraavaa junaa Nipporiin. Nipporin kautta junalla 5min meidän päämäärään Minami-Senjuun.




Tässä kohassa evoiltiin varmaan eniten koko reissun aikana. Pyörittiin vähän ympyrää koska ilmansuunnat asd. Mutta löydettiin sitten vihdoin se kauan kaivattu South Exit ja päästiin vihdoin hotellille 15h reissaamisen jälkeen. Käytiin kaupassa ja mentiin hotellille, koska kuolema.


Ihana kisuli bongattu meidän naapurustosta
Hotellille päin käypi tie
VOI LUOJA POCKYJA!! Oon niin kaivannu niitä. Ja Oranginaa koska Ruki...


PIENI väsymys oli huomattavissa, kun saatettiin nukkua se 20-23h yöunet. Mutta nyt taas uuteen nousuun ja kiertelemään lähiseutua!


0 kommenttia:

Lähetä kommentti