perjantai 9. tammikuuta 2015

2 0 1 4 - 2 0 1 5


Time flies by so damn fast!!

Nyt on jo 2015 ja mä taidan elää vielä viime vuotta.. Tarkotus oli taas postata ennen vuoden vaihtumista, mutta siinä oli kaikki Joulutyökakkakiireet yms muut kiireet.. Se sit jäi, niinku aina.. :D

Mut joulu oli rentouttava, ja lihottava. Tuli makoiltua ja syötyä taas vähän liikaa. Animua tuli kulutettua ja perheen kesken katottiin Hobitit.

Muutaman lahjankin sain jee! Ninalta sain himoitsemani PINKIN vedenkeittimen! Jonilta sain SSD:n koneeseen, joka tultiin asentamaan sit heti joulupäivänä. Siinä samalla sit menikin koko tietokone uusiks, niin senkin takia postausten tekeminen ei innostanu.. Kun vasta tänään hommasin kuvanmuokkausohjelman.. Laiskuus :D Ja on ollu niin "paljon" tekemistä.

Ja onnistuin myös rikkomaan mun kuulokkeet..... Ketutus oli suuri. Mutta olihan ne jo varmaan 5 vuotta kestänykin, oli aikakin hommata uudet. Oli kyllä yhtä helvettiä elää 2 viikkoo ilman kuulokkeita. Mut ei kyllä tullu koneella niin kauheesti oltuakaan, mut silti.

Ostin itelleni kengät lahjaks! Tottakai Jeffrey Campbellit HAH!! Ihan uudet ja vaan jotain 60€!! Sulais noi pirun jäät ja lumet prkl.. Sit hommasin sen Gazetten HERESY only limited dvd boksin, jonka saan vasta parin kuukauden päästä. Melkein jaksais oottaa.

Jeffrey Campbell EVEREST boots! Noihin tuli myös mustat nauhat, ni saa vaihella oman maun mukaan.

Uudenvuoden vietin Jyväskylässä Ninan ja Jonin luona! Mentiin kattomaan Harjun ilotulitus, joka oli muuten aika törkeen hieno! Ja hauskaa oli! Mitään UV lupauksia en tehny, kyllä voi ruveta kuntoilemaan yms kakkaa ilman vuoden vaihtumistakaan. Samoja ihmisiä me kaikki ollaan vaikka vuosi vaihtuukin. LAMEEEE! Paitsi se lupaus tietenkin, että yritän muistaa kirjottaa 2015, enkä 2014. Se on vaikeeta!

Sit olikin vaan pari päivä töitä ja alko viikon loma josta viimeset päivät on käsillä. Yh. En taho mennä töihin.

Täytin 23 maanantaina, lähettiin juhlistamaan sitä sit parin päivän reissulle Tallinnaan koko poppoon kanssa! Eka yö laivassa ja toinen hotellissa. Kaikki muut sai hotellihuoneen, jossa oli amme, paitsi me.. Ikuisesti katkera XD


Ite en jaksanu harrastaa kuvaamista sillä reissulla (Instagramista niitä näkee). Ois ehkä pitäny, mut Nina teki sitä munkin eestä! :D En oo ees naamakuvia jaksanu ottaa omg! Vaihoin muuten taas hiusväriä siitä sinisestä, nyt nää on turkoosit! Saa nähä kauan on.. 
Mut joo, käytiin kasvohoidossa, turisteiltiin, syötiin, juotiin ja shoppailtiin. Ostin tekonahkatakin Alesta 10€... Ilmasta prkl! 

Oli ihan super hauskaa!! (TSUNAMI!) Kiitos vaan mahtavalle seuralle~

Sain Jannelta tatuointilahjakortin lahjaks, joten nyt pitäis osata päättää minkä niistä 5 miljoonasta kuvasta haluan seuraavaks!! Prkl ku on vaikeeta. Täytän varmaan tota toista kättä tällä kertaa ja mietin Ianin kanssa, miten jatketaan tota oikeeta.. En tiiä, saa nähä :D

Huomenna mennään ostamaan mulle UUS TIETOKONETUOLI AAAAAH!! En malta oottaa *3* 

Mitään J-keikkoja ei oo VIELÄKÄÄN ILMOTETTU!! JA MUCC on täyspaskaperkele!! Ne tekee EU-kiertueen, EIKÄ NE PASKANAAMAT TUU EES SUOMEEN!! Ei helvetti.. Tää ei oo todellista.. Edellisestä kerrasta on jo 4 vuotta ja nyt ne ei tuu ees tänne!! No onneks nähtiin ne ees Japanissa, koska muuten vituttais vielä enemmän.. Huh.

SCREW ja MEJIBRAY sais tulla! Gazette, BORN ja kaikki perkeleet tänne nyt!! Pää hajoo kohta :D Se BORNin EU-kiertueen DVD:kin on myynnissä vaan Japanissa keikoilla.. Koska fuck logic? Puol mahotonta yrittää saada ostettua sitä mistään ;__; En olis halunnukaan suatana!


Siinä ne tärkeemmät tais olla. Palaillaan!


6 kommenttia:

  1. mä tidän vaan et Kamijo on tulossa Gloriaan. (koska flyereita on pitkin seinii ) :D

    VastaaPoista
  2. Ihan järettömän räyheet kengät!! :)

    VastaaPoista