perjantai 15. helmikuuta 2013

Divided by ZERO

Sunnuntainaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! Boomshakalakalaka!! Perkeleen kiitos, kun Micro Headin keikkaa ei peruttukaan! Siitä oli jossain vaiheessa puhetta että se saattaa tapahtua.. Ja minähän EN tietenkään hyppinyt seinille ja laittanu hirttosilmukkaa jo valmiiks :) BUT HERE WE FUCKING COME!!! ♥

Tällä hetkellä mulla on erittäin suuret toiveet 2-3 viikon lomasta tässä lähiaikoina. Puhetta on kuulunu, mutta mitään virallista ei oo vielä tullu. Mun tuurilla suunnitelmat kusee taas jälleen. Mulle käy loma ihan millon vaan, antakaa tänne!! 

Laura ja Ari kävi täällä viime viikonloppuna. Meillä oli järkyttävät Shell vierotusoireet, joten käytiin kanakoreilla ja batteryllä. Legen.. Wait for it.. Dary!!! Ja heti kun päästiin kotiin niin eiku kuppia ääntä kohti! Pyydettiin muitakin ihmisiä kotibileiden toivossa, koska mun mielestä baarissa 247 riehuminen on edelleenkin yliarvostettua. Enemmän kotibileitä prkl! Kivaa oli ♥ Just Dance oli kovassa käytössä! Kokeiltiin myös sitä ihmeen laulupeliä.. Herkkää. Hirviä ja poliiseja löyty myös. Ja boolia pitkästä aikaa. Sain myös Lauralta mun lahjan~!!! 
Laura osaa!! *3* Täydellisen kokoset, mukavat jalassa ja muutenkin ihan täydelliset! Oon kauan himoinnu nuden/beigen (mikä onkaan) värisiä kenkiä. Miks mä en oo ikinä ennen saanu kenkiä lahjaks? XD

Rikoin jokunen aika sitten meidän kahvinkeittimestä pannun ku yritin unenpöpperössä keittää kahvia.. Se pannu osu siihen KAHVINKEITTIMEEN (joka on muovia) PERKELE! Hämmennys oli suuri kun tajusin että mun käteen jäi vaan kahva ja vitutus sen jälkeen vielä suurempi kun tajusin etten saa aamukahvia. Mut pressopannu pelastaa! En löytäny niin vanhaan keittimeen sitte enää uutta pannua, joten nyt on jo uus kahvinkeitin, ja vieläpä semmonen jota oon himotellu jo muutosta asti.



Sain muistaakseni joulu/tammikuussa Liviltä sähköpostia että kiinnostaisko mua LivBox. Totta helvetissä, joten sain sitten kutsun. En ollu kuullu tommosesta ennen, ja mun mielestä ihan mahtava idea! Pääsee kokeilemaan kaikenlaisia kauneustuotteita joka kuukausi ja maksaa n.13€! Kun tuosta paketista esim pelkkä kynsilakka maksaa melkein sen verran. 
Lady Gagan FAME hajuvettä nuuhkiessani joku palanen tais kuolla mun sisältä... Se tuoksuu niin hyvältä etten kestä. Nyt on sitten se ja Viktor&Rolfin Flowerbomb ostoslistalla. Prkl. 


Tänään töissä tuli kyllä taas niin leija olo ettei mitään rajaa. Työkaveri jäi autolla penkkaan kiinni ni mentiin sitten auttamaan sitä sinne toisen työkaverin kanssa. Hyppäsin rattiin ja sain sen auton irti ihan ilman mitään työntämisiä tai muuta hikoilua. HOHOHOH! Mietinpähän sitten että mulla on 3 (?) talven ajokokemus kun muilla työkavereilla on vähintään 10.. Mutta minkäs mä sille teen että oon niin hyvä (No mutta ajaminen onkin 1 niistä 3 asiasta missä oon hyvä XD) Viikon hyvä työ on tehty. 

Ainiin joo, värjättiin eilen taas mun hiukset hoho. Ei, en ole vieläkään kalju. Moneskohan miljoonas vaalennuskerta tää jo on, 4 tai 5, mutta SE SAATANAN MUSTA EI LÄHE IKINÄ! Ei sillä, en mä mitään platinablondia haluakaan mutta vituttaa silti. Once you go black, you never go back. 
Oon myös piirtäny, pitkästä aikaa : SebbyNyt on hirveet piirustusvibat päällä, muttaku ei oo aikaa tai energiaa T____T 

Tatska lähenee~ Kukaan ei tiedä mitä otan hohohohohohohoohhaaahahhahahaahhaha. Paitsi Ian tietenki, duh.

Mutta tänään syömään ja leffaan ♥

4 kommenttia:

  1. Sunnuntaina_minä_teen_elämästi_helvettiä16. helmikuuta 2013 klo 1.41

    kengät on pornot!!1

    o-ou millaset sun hiukset mahtaa olla... Pitää muistaa haukkua ne sunnuntaina pystyyn! <3

    TATSKAAAA JOGMFSDKG ja SUNNUNTAIIAIIFKDAISMGKDFGMKL Mklmgrekmghmgfklh

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ...Mä taidan vielä katua päätöstä lähteä sun kanssa keikalle.
      ET NÄÄ IKINÄ HOHOHOO!! Mun pitäis värjätä niitä vielä kevytvärillä, mutta en tiiä värjäänkö ne huomiseks vai en.

      SFNASKFNASFNASFKASFFAF ♥

      Poista