maanantai 22. huhtikuuta 2013

Be afraid Tampere, be very afraid


Hengissä selvittiin!! Just ja just.. Voi niitä eilisen oloja. Huh huh. En oo enää nuori XD 
Ei mulla kyllä ollu missään vaiheessa huono olo, mutta sanotaanko vaikka että vessanpönttö sai kyllä taas osansa.

Oli jälleen aivan mahtava reissu!
Lähettiin perjantaina heti kun pääsin töistä, taidettiin olla siellä joskus 14 aikoihin. Käytiin Lauran mummolla syömässä parhainta suklaamättöä, jonka ohjeen mä kyllä tahon prkl! Sen jälkeen mentiinki sitten New Yorkiin syömään vähän lisää.. Läskit. Ja nekin mätöt oli kyllä rahan arvosia, omnom! Sitä ruokaa oli vaan koko pataljoonalle ja tuntu että se lautanen ei olis tyhjentyny yhtään.
We are alive!! Barely.. Oh god yesterday.. I'm not young anymore XD But I didn't feel bad at any point, but I did hug the toilet 6 times.. I hate getting old.

But had and awesome weekend once again!! We left on friday, straight when I got from work. I guess we arrived at 14 or something. We went to Laura's grandma and got to eat the awesomest chocolate cake. I need to get that recipe. Jees! After that we went to New York to eat some more. Fat asses. The food there was so awesome!! But come on, do you really have to put so fucking much food on one plate?! It felt like it was never going to end. And it didn't. It would've been impossible to eat it all.


Photobombed by Lulu aka Slu.


Kävin tosiaan parturissa sillon tiistaina ja lähti tucca! Sanoin Helille (parturille) että nyt vedät kaiken. "Oikeesti?!" "No joo joo! Kun kerran vedetään kesätukka niin sitte myös vedetään perkele!". Ja niinhän siinä sitte kävi että ei mulle sitä hirveesti jääny XD Mutta tää on ihana ♥ Tuntuu niin kotoisalta lyhyillä hiuksilla *3* Ei tarvii nähä melkein yhtään vaivaa prkl. Ja tottakai oli pakko myös "vähän" värjätä hohoohohoh!


Mua ja Tuomasta saattoi hieman myös lapsettaa.. Ostettiin saippuakuplia, ilmapalloja ja vihreetä vappuhiusväriä.. 
So I had barber last tuesday. I told to Heli (my barber) that cut it all off!! "Seriously?!" "Hell yeah! When I'm getting summer hair, I really mean it!" And now I have almost no hair XD But I frigging love it ♥ I feel so cozy with short hair. And life with short hair is so damn easy!! And ofc I had to colour it,.. PINK ♥
Me and Tuomas had a bit childish weekend.. We bought soapbubbles, balloons and haircolourspray that leaves after one wash. Lol.
Tässä on ideaa nuorisolle, miten tupakoinnista saa paljon hauskempaa! 
Here every satanic underage kid can see how you can make smoking even more fun!!

Lapset..  Kids..
Ainiin ja ostettiin noita pillejä mistä lähtee karsee ääni! 
Lauantaina käytiin kaupassa ja ruvettiin sitten valmistautumaan baaria varten! Sonja tuli kanssa jossain vaiheessa ja pelattiin juomapeliä! Jonka Sonja feilas 6-0. Mä sain 3 vankilakorttia.. Ja jouduin vielä juomaan sen viimesen kunkun perkele!! XD

Tällä kertaa meillä oli onneks kyydit molempiin suuntiin niin ei niistä tarvinnu huolehtia ♥ Ja tottakai mentiin taas Kuubaan, koska se on paras! Ja nyt kun ne oli vielä tehny siellä rempan niin oijoi! Ne oli myös laittanu sinne strippitangon.. XD Voi ei. Ne ei oo ikinä hyvä idea.
On saturday we went shopping and started to get ready to parteeeehhh! Sonja came with us and we played drinking game. Which Sonja failed miserably. I got 3 jail cards and I had to drink that king car, and that means 15.. FFUUUUU!
This time we had rides to both ways ♥ And ofc we went to Kuuba, because it kicks ass. And now they had renewed it so it was even better!! They had also put a stripping pole... Those are never safe XDD


Girl powaaahh!!
Huomatkaa mun pinkit kulmakarvat!  Notice my awesomely pink eyebrows!!
My boo ♥
Jossain vaiheessa mentiin Tuomaksen kanssa tupakkakoppiin ja puhuttiin mun tisseistä.. En muista miks mutta puhuttiinpahan vaan lol. Niin sanoin vaan että "No vittuku ei mulla oo tissejä", niin siinä vieressä oli sitten jotain äijiä joista yks sano vaan "Anteeks nyt vaan" *hirvee tissituijotus* "Mutta voin kyllä sanoo että on sulla kyllä tissit" XDD RANDOM. Kiittelin siinä sitten hämmentyneenä XD Baarissa tapaa aina niin random ihmisiä. Juteltiin myös jonkun random jäbän kanssa joka yritti kusettaa meitä puhumalla ruotsia.. Se oli kyllä mukava :D
At some point we went for a smoke with Tuomas and we talked about my boobs.. I have no idea why. But I said something like "Well fuck, I don't even have boobs". And there were some dudes with us and one of those said "Well I'm sorry..." *Boob stare* "I can say that you do have boobs" WTF XDD "Aaaw, well thanks". You always meet so frigging random ppl at bars. 

Oli vähän väsyny tunnelma siinä lopussa, mutta perkeleellisen hauskaa oli! Tuli pitkästä aikaa maisteltua tequilaa ♥ Sunnuntaina nukuttiin ihan helvetisti, ja oltiinki Tuomaksen kanssa kotona vasta joskus 12 aikoihin. Mutta käytiin kyllä matkalla Shellillä vetämässä kanakori XD Kiva siitä sitte melkein suoraan PIRTEÄNÄ töihin. Pirteänä my ass. 
We started to get a bit tired at the end, but we had super fun!! I took tequila first time in a looooong time! On sunday we slept like dead ppl and we got back home at 12pm. But we did stop to eat, so that's why it took so long XD And almost straight to work.. Fffuuuu.

Kahen viikon päästä sitten uudestaan! On nääs Gazeweekendin aika, vihdoin ja viimein!! Saa nähä miten selvitään......
2 weeks and then again! It's time for Gazeweekend after a long long time!! I'm not quite sure how we are suppose to survive...


5 kommenttia:

  1. APUA TOI KUVA XDDDD ei muistikuvia.... ja hei en tiä sanoinko mutta noi uudet hiukset on kyllä tosi söpöt!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on pari muutakin hieman random kuvaa.. Ja sitten videoo siitä kun sä ja Laura tanssitte tangolla XDDD Ne on tosi herkkiä!

      Aaaw, kiitos ♥ :3

      Poista
  2. APUA XDDDDDDD en oo varma haluanko nähdä XDDD en muista tanssineeni tangolla...........................

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä veikkaan että et XDD ETKÖ?!! Herranjumala!! Sä tanssit ainakin 2 kertaa! ! XDSDLANKDBJKADFKOBASFJF

      Poista
  3. en muista muutakun että ihan alussa olisin kävässy siinä tangolla XDD APUAAAAAAA

    VastaaPoista