torstai 18. huhtikuuta 2013

DIVISION


Aaaa rakastan mun uutta tukkaa!! Mutta en jaksa ottaa vielä kuvia, kun pitää kuitenkin värjätä ne vielä tänään yms shaibaa. Mutta kyllä niitä sit viikonlopun jälkeen! :D
Lähetään nääs Tuksun kanssa perjantaina Tampereelle juhlistamaan Lauran vanhenemista. Saa nähä selvitäänkö sieltä enää hengissä takas..... 
I'm in love with my new hair!! I had the barber on tuesday and I just wanna touch my hair 247. I didn't bother to take any pictures of it because I have to color it today. Gonna post some after the weekend! We are going at Laura's place to Tampere, to celebrate her birthday!! 

Mulla on särkeny päätä tässä pari päivää ihan koko ajan vaikka oon napsinu särkylääkkeitä. Mulla ei _ikinä säre päätä, ikinä koskaan perkele! Sen siitä sit kai saa kun ei osaa nukkua niinku normaalit ihmiset. 
I've had a terrible headache for few days now. I've been taking painkillers, but it wont stop. And I never really have a headache, but I guess that's what you get when you don't sleep like a normal person.

Sain tiistaina postissa jotain, mitä oon jo vähän aikaa tässä ootellu. Niin nyt se tuli vihdoin ja viimein! Tullin kautta tietenkin.. Perkele.
On tuesday I got something I've been waiting for a while.. Through customs ofc. God damn.

!♥
On tää n.3 kertaa paksumpikin kun normaali levy - This is 3 times thicker than a normal album...
Beautiful as fuck!
Pikkunen ero normaaliin levykoteloon verrattuna - Just a bit bigger than normal cd... 
Eli Gazetten DIVISION albumi!! 
Mä tiesin kyllä etukäteen, että toi ei oo normaalin cd-levyn kokonen, mutta en mä nyt ihan tollasta ois arvannu.. Se on ihan perkeleen HUGE!! Mihin mä saan tollaset mahtumaan... 

Albumin kuvitus on aivan helvetin kaunista, ei voi muuta sanoo. En vaan tajua miten Gazette osaa... Sisällä on siis 3 levyä ja kuvia yms. Takana on biisiluettelo! Työkavereiden ilmeet oli epic, kun kahvitauolla avasin ton paketin XD "Onks toi muka cd levy?!"
Enpähän oo muuten ikinä ennen maksanu noin paljoo albumista..XD 
I knew that this wouldn't be normal size album, but I didn't know that it would be this HUGE! Where the fuck I can put it XDD The artwork in the album is so gorgeous. I seriously don't understand how Gazette can always do such and awesome work!! It has 3 cd's, pictures etc. And the song list is on the backside! I've never paid this much for a cd.. XD

Sain Tuomakselta eilen kukkia~ Hortensiat on aivan super kauniita ja tuoksuu tajuttoman hyvältä *3* Vielä ei oo kissat onnistunu tappamaan... VIELÄ!


Kohta töihin. Mut enää huominen, kyllä jaksaa!!
Got super pretty flowers from Tuomas ♥ Hydrangeas are super beautiful and smells good *3* I love flowers! And my cats haven't been able to kill those.. YET!
I need to go to work soon.. Thank god it's Friday tomorrow!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti