maanantai 8. huhtikuuta 2013

Headache man


Otsikkoon liittyen, niin kyllä varmaan kohta tulee päänsärkykin kun stressaa ne liput niin paljon. Liput, jotka tulee keskiviikkona myyntiin.. Liput joissa on 2 erilaista, VIP-lippuja ja normaaleja. STRESSI ON SUURI!! Ja meidän nettikin päätti tänään pätkiä niin oon ihan varma että se räjähtää keskiviikkona........ Plus että Tiketin sivutkin oli jo tukossa pelkästään sen tapahtuman julkasusta, eikä lipunmyynti OO VIELÄ EES ALKANU! Yy, äiti.


No mut joo! Siinä on kuvaa melkein kokonaan parantuneesta Iron Manista! On se vielä vähän kuiva, mutta kyllä tää tästä! Mua häiritsee suunnattomasti noi 2 arpee tuolla prkl. Pitääki olla niin arpinen iho. Mut I'm in luv~ ♥

Pidettiin spontaanihkosti Jannen kanssa perjantaina taas Gazepornoilta. Ei ollu tarkotus juoda paljoo kun lauantaina oli porukoiden ruokabileet, mutta hupsista XD Shit happens kun on kivaa! Oltiin veljen kanssa siellä ruokabileissä darroissamme silleen "Mä en kyllä ota tänään senttiäkään alkoholia" "Viina on saatanan juoma" "Eilen se oli jumalten juoma". Ei kyllä ollu huonoo olo, mutta darra ku darra!

Ei tätä terdekuvaks voi laskee, mutta hengattiin kuitenki partsilla! Mutta sitte tuli liian kuuma ja iho meinas kärvistyä niin oli pakko mennä sisälle... XDD +5 ja teen kuolemaa.
Kun käytiin kaupassa niin kauhisteltiin ihmisiä, joilla oli untuvatakit ja KARVAHATUT! Meitsi veti t-paidalla arskat naamassa ja valitin ku on niin perkeleen kuuma. Huh. 
Saipahan silläkin reissulla näyttää 3 kertaa henkkareita. Ennätys!


Mä en tiedä mikä meitä vaivaa..
Pelattiin Rock Bandia (ylläripylläri), ja katottiin Gazettee.. Oltiin omia viisaita itsejämme siis! Ja Janne sai mut vihaamaan sitä vielä enemmän.. "Mulla on sulle pieni ylläri"


Gazetten Dainihon Itangeishateki Noumiso Gyaku Kaiten Zekkyou Ongenshuu, aka  D.I.N.G.K.Z.O!
FIRST PRESS, VIELÄKIN MUOVEISSA.. Toi levy on herranjumala vuodelta 2006, niin voitte vaan kuvitella kuinka mahdotonta sun on löytää tota levyä aitona tossa kunnossa!! Öö.. MAHDOTONTA!!! Eli näin ujosti sanoen voin kertoa että saatoin hieman kuolla. Hieman.. Lievästi.. 
Enää 3000 levyä, niin sitten mulla on kaikki Gazettelta ♥ Kyllä mä vielä joskus!!

Eli oli todellakin ehkä surkein ja masentavin perjantai hetkeen!


Tilasin eBaysta tommosen panta-asian kun makso vaan 2€. En oo ikinä koskaan käyttäny mitään pantoja, ellen sillon ku pesen naamaa. Tota olis kyllä siisti käyttää jos totun!
Ei harmainta aavistustakaan mitä mä oon tekemessä tässä...
Tää näyttää siltä että yrittäisin iskee mun kameraa. Tai jotain. "Well hey there ;)))))"
Mä leikkaan kyllä kaljuks ens viikolla ku pääsen parturiin. En oikein tajuu tätä mun hiustenkasvatuslogiikkaa. En voi sietää pitkiä hiuksia itelläni, ja jos ne on pitkät niin pidän niitä aina ponnarilla... Miks helvetissä mä sitten aina kasvatan ne pitkäks?! Naiset.

Oon polttanu käämejäni tänään lentojen googlettamisella... Mä virallisesti vihaan sitä. On niin paljon vaihtoehtoja ja tuijotat niitä silleen "O___O MITÄ VIDD". Parhain oli ku löysin lennon missä on yks vaihto, mutta se vaihto kestää 22h ja sekin on Venäjällä... 10h lento, 22h vaiholla WHOO! \,,/ XD Ei helvetissä. Ei. Toi oli yks semmonen hetki kun tuli melkein äitiä ikävä XD 


Kattokaa ny kuin puppeli se on ♥ "I haz a bucket"
Legolas ei ny oo niinkään puppeli... Kunnon "kolli".

Tähän kissa corneriin on hyvä lopettaa! Adios! Jos musta ei kuulu mitään keskiviikon jälkeen, niin syy on selvä.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti