torstai 7. marraskuuta 2013

Tokyo, Japan part 3 : Akihabara


Akihabara, 6-7.11.13

aka Electric Town, josta voitte nimen perusteella päätellä mitä siellä on ja miks viihdytään siellä niin hyvin! Plus että se on tästä meiltä parin minuutin metromatkan päässä ja liput maksaa sen 160yen per naama eli noin 1.20€. Junilla ja metroilla on ihan super helppoo kulkee nyt kun tajuaa miten hommat hoituu. Onnistu se kyllä ekallakin kerralla, mutta nyt oikein mainiosti!




Mentiin ekan kerran hämmästelemään Akihabaraa eilen, eli keskiviikkona! Täällä menee päivissä ihan sekasin... 

Taidettiin kiertää ensimmäisenä päivänä 4 pelihallia. Esim Segan ja Taiton, mutta tänään löydettiin sit vielä yks lisää. Perus pelimaksu on 100yeniä, jolla voi pelata pelistä riippuen 1-3 kertaa. 



Kokeiltiin myös Dark Escape 3D:tä... 3D lasit päähän ja ampumaan zombeja, penkit tärisee ja voi jeesus Janna huutaa. Onneks niissä pelihalleissa on niin kova melu, ettei kukaan (toivottavasti) kuullu kun huusin.. Siinä näky myös pulssi. Jannella tais olla se joku 80, kun mulla meni 110.. Hyi että.

Hakkasin sormet verillä jotain ihan ihme refleksipeliä Japanilaisia miehiä vastaan ja ei helvetti.. Ei niitä voi voittaa mitenkään. Lähelle EHKÄ just ja just saattaa päästä mut siihen se jääkin. Ite kituutat levelillä 7 kun ne menee jossain lvl 10.. Kuten ei Jannekaan pysty voittamaan Tekkenissä, mut kyllä se ny yhen kerran onnistu! Kyllä huomaa ketkä on pikkusen hakannu pelikoneita...

Drummania V8:ssa oli jopa Gazettee! Ensikosketus Gazetteen ah. Kyllä kestikin.

Purikurassa ollaan käyty nyt 3 kertaa, koska NE ON VAAN NIIN SAATANAN SIISTEJÄ! En kestä! Me tullaan käymään vielä niin monta kertaa HAHA!! (voi Janne parka..) "Valitettavasti" en tähän kunnon kuvia voi laittaa, mutta skannailen ne kaikki sitten kotona, koska ne on niin epic!! Purikurat on siis semmosia Japanilaisten "photo-bootheja", joissa voi muokkailla niitä kuvia melkein ihan miten vaan. 400 yenin (3€) hintaan, niissä voikin käydä niin monta kertaa kun haluaa hoho!! Ne vehkeet saa näyttämään kenet tahansa kauniilta/komeelta/söpöltä yms kaikki maholliset kivat adjektiivit. 



Nyt sitten illemmalla käytiin GUNDAM CAFE:ssa! Mun otaku-puoli tuli esiin.. Koska.. Saatana (pardon my language) se oli niin siisti paikka etten kestä!! Heti ovella tullaan tervehtimään univormuihin somistautuneina, ja ohjataan pöytään (ja täälläkin se sama, että saa valita meneekö tupakoivien puolelle vai ei). Tilattiin ruoat ja drinkit tottakai! Ruoka oli hyvää ja juomat vielä parempia, mutta se kahvilan fiilis vie niin mennessään. Gundam pyörii paristakin telkkarista ja seinät on täynnä Gundam kamaa.. OI ETTÄ! Eihän se paikka mikään halvin ole näihin "normipaikkoihin" verrattuna, mutta on silti aina halvempaa kun Suomessa, ja tuostahan maksaa ihan mielellään!! Meillä 4 drinkkiä ja molempien ruoat makso 30€.


Jannan otaku puoli tuli esiin big time!! En oo Gundamia ite kattonu niin paljoo mutta silti!!

Jopa menu on hieno..
Ei harmainta aavistustakaan nimestä mutta helkkarin hyvää se oli!
Olisit itekin ilonen kun pääsisit maistelemaan noita
Kattokaa ny tota ruokaakin..!


Miksi oi miksi Suomessa ei voi olla mitään lähellekään näin siistiä?!
Lasinaluset, joita ei melkein ees raaskinu käyttää

Hyvin on tänään tullu huomattua se kuuluisa Japanilaisten kohteliaisuus. Heti aamukahvilla joku vanhempi herrasmies tuli hämmästelemään ja kehumaan mun tatuointeja. Sitten muuten on kehuttu niin nätiks että voi herranjestas sentään. Kaikki rakastaa mun hiuksia, varsinkin nyt kun annan niiden olla kiharalla.. Ja oikeestaan ihan vaan sen takia koska oma Suomesta tuoma suoristusrauta ei toimi täällä, kun se on niin hc peli ettei volat riitä lämmittämään sitä! No eipä se mitään, kihartuis ne kuitenki kun on sen verran kosteeta.
On se vaan niin kiva kerrankin kuulla kohteliaisuuksia! Suomalaiset on semmosia tuppisuita että kohteliaisuuksien sanominen on niin saatanan hankalaa.

Tänään mentiin Akihabaraan oikeestaan "vaan" sen takia, koska oli sateinen keli niin ei viittiny puistoja ja temppeleitä mennä kattelemaan. "Huomenna sataa..." "Mennäänkö Akihabaraan taas pelaamaan?!". Joku päivä tässä ne puistot yms! Kohta alkaa keikkailu, Shinjukuun, Shibuyaan ja Harajukuun pitäis mennä, Skytreellä pitäis käydä ja AA NIIN PALJON TEKEMISTÄ!! LIIAN VÄHÄN AIKAA!!!


0 kommenttia:

Lähetä kommentti