lauantai 9. marraskuuta 2013

Tokyo, Japan part 4 : Shibuya


Terkkuja taas täältä Tokion ihmeellisestä maailmasta!!
Ollaan tässä kaks päivää pyöritty Shibuyassa, joten :

Shibuya 8.-9.11.2013

Päätettiin tosiaan eilen, perjantaina lähteä Shibuyan ihmeelliseen maailmaan. 15 pysäkkiä ja yksi metron vaihto, niin johan muuttuu maisemat. Pilvenpiirtäjiä joka suunnassa ja ihmisiä niin, että heikompia vois vaikka ahdistaa.

Näkymä Shibuya Hikarie:n neljännestä kerroksesta

Kierreltiin ensimmäisenä Shibuya Hikarien 34-kerroksista ostoskeskusta. No okei, niistä varmaan 8 oli sitä ostoskeskusta mutta silti! Mentiin siellä sitten Ticket Pia:an kyselemään keikkalippuja. Ajateltiin että ei varmasti voi olla niin helppoo että meet siihen ja sanot kenen keikalle tahot. Mutta olihan se sit kuitenki! Ostettiin liput Lynch.in ja Merryn yhteiskeikalle, jossa on lämppärinä Defspiral ja Diaura! LE OM FUCKING NOM!!! 
Kysyttiin sitten että saako samana päivänä olevalle MUCCun keikalle vielä lippuja, eihän niitä saanu, mutta kyseinen ihana nainen teki muutaman puhelinsoiton ja ohjas meidät SHIBUYA-AX:lle klo 17.00 hakemaan liput jos tahotaan. Ja mentiinhän me! 

Käppäiltiin sitten AX:lle, ostettiin liput ja mentiin casualisti MUCCun keikalle.. Normiperjantai. Ei ollu ihan meidän suunnitelmissa mennä tolleen tosta noin vaan keikalle, mutta en nyt keksi kyllä parempaakaan tapaa viettää perjantaita!!

Ja voi luoja tää Japanissa keikoilla käyminen on IHANAA!! Ei tarvii pelätä terveytensä eestä verenhimosia ernuja, joille tärkeintä on päästä mahollisimman lähelle esiintyjiä. Oli ihanaa kun ympärillä oli oikeesti tilaa, eikä kukaan töniny sua missään vaiheessa, ja jos tönäskin vahingossa niin heti pyydettiin anteeks. Plus että kaikki on niin lyhyitä että jopa mäkin nään kaiken!!! HAHAHAHAH!! Sai vaan nauttia keikasta, ilman sitä normaalia keikka-ahdistusta mitä mä yleensä poden aika pahastikin Suomessa.

MUCC oli aivan mahtava!! Settilista oli just, eikä melkein täydellinen! Fiilis oli mahtava, kaikilla oli hauskaa, niin esiintyjillä kun faneillakin! Oi että~ Keikan jälkeen saatiin vielä vihkoset, joka pursus flyereita. 






Keikan jälkeen tultiinkin takas "kotiin" ja tehtiin kuolemaa. Tai no ainakin aamulla.. Kaks biisiä moshaamista ja mun niska tekee itsemurhaa. I'm too old. No hyvä että tulee verryteltyä kunnolla ennen Gazetten keikkoja... Joista huominen keikka meidän kohdalta valitettavasti peruuntu koska saatana. Ne joilla on meidän liput myöhästyy siltä keikalta, niin eihän mekään sinne sitten päästä... Vitutuksen taso voi joskus olla kova. Mutta mieltä lämmittää se, että nähään me ne sentään 2 kertaa. On sekin aina parempi kun ei mitään!! Plus että Laura osaa aina piristää mua < 3 

Lähettiin sitten taas tänään takasin Shibuyaan, tällä kertaa suunnitelmissa "Shop 'til you drop". Haettiin taas ensin Ticket Pia:sta parit liput, koska no.. Miksei? 

Eli Lynch. & Merry (Diaura, Defspiral), Screw & Born (plus pari muuta) ja sitten vielä MEJIBRAY! (VOI LUOJA MÄ NÄÄN TSUZUKUN AAAAAAAAHHAHAHFHSAHFHHA)

Sieltä sitten Shibuya 109 Men's storeen! 7 kerrosta pelkkää unelmaa.. Voi jeesuksen elämäkerta sentään.. Voisin muuttaa sinne asumaan. Lähettiin siitä sitten Shibuya 109 - naisten 10 kerroksiseen kauppaan ilman shoppaamista. Ne on ihan vierekkäin niin aateltiin nyt käydä kattelemassa.. Kattelemassa tosiaanki joo niin.. Mmmmm.. Ei se ihan kattelemiseks jääny. Ensimmäiset pari kerrosta ulisin ettei siellä oo mitään kivaa. Mitkään Liz Lisat ja tommoset lolita söpöilyt ja rusetit ja muuten perus "konservatiiviset" vaatteet ei oikein iske silmään. Sitten huomasin että siellä on GLAD NEWS kauppa... Voi luoja apua. Käppäilin sisälle ja heti ensimmäisenä mun luo tuli (maailman kuumin) naismyyjä, joka huomas sitten että mulla on toi toinen puoli hiuksista sheivattu. Kuten silläkin oli, ja siinä aikamme kiksiteltyä toisiamme rupesin bongaamaan jos minkälaista vaatetta sieltä... Päädyin ostamaan 2 takkia, 2 paitaa ja yhen villaneuleen. Voin kyllä sanoo että I'LL BE BACK!! 

No onpas nyt värikästä... 


Sieltä sitten mentiin takasin miesten versioon kaupasta, jossa puolestaan Janne innostu shoppaamaan. Parit kaulakorut ja rannekorut. Neuletakki GLAD NEWS:istä, josta itsekin rohmusin itelleni laukun. Lahjuksena mukaan tuli mukaan "meikkilaukku", joka on hieno sekin! Olis se yhen talvitakinki ostanu, mutta se vähän unohtu. Saatiinpahan hyvä syy palata sinnekin hoho 8DD Lagustesta "puvuntakkiasia" ei harmainta aavistustakaan mikskä sitä sanotaan.. Tyrkytin sille Reitabootsit (ne on oikeesti just Reitabootsit...) Sabgreedistä, koska ne on aivan saatanan hienot!! Eikä hinta todellakaan ollu paha! 

Teh Reitaboots!!!
Laukku miesten GLAD NEWS:istä johon saa myös olkahihnan hih!

CIVARIZE:ssa juttelin (kuuman ylläripylläri) myyjän kanssa ja se anto mulle selattavaks lehen, jossa esiteltiin sen kaupan syys/talvimallistoa. Siinä sitten tuijotin sitä yhtä kuvaa siinä ja kuolasin sitä kuumaa miesmallia.. Hetken raksutuksen päästä tajusin että ei saatana sehän on SCREW:n BYO. Myyjäkin osallistu mun hehkutukseen "Cool boy? ;)". Ai että onko... Huh. 

BYO

Kierreltiin siellä sitten, Janne sovitteli asioita ja mä kuolasin vaatteita, juttelin ja tuijottelin... Siis oikeesti... Niiden uskomattoman mukavien, ja aivan saatanan hyvännäkösten myyjien kanssa. En kestä miten ihmiset voi olla noin mukavia!! Valitin myös pariin otteeseen sitä, kuinka oon syntyny väärään kehoon ja väärään kansallisuuteen. Mun pitäis olla Japanilainen mies... Miesten vaatteet on vaan niin saatanan siistejä. 

Viimeseks mentiin sitten XFRM-kauppaan. Siellä sitten uskalsin avautua sille myyjälle siitä että haluisin ostaa itelleni kaikkia niitä miesten vaatteita, kun miesten vaatteet on vaan niin hienoja. Se sitten innostu siitä ja esitteli ennemminkin mulle koko kaupan, eikä Jannelle XD Bongasin sitten -50% rekistä maailman upeimman nahkatakin, josta Janne heti sano "Toi on niin luotu sulle.. Laurakin sanois ihan samaa!". Sovitin sitten sitä ja olihan se täydellinen päälläkin.. Japanin miesten pienet koot on just täydellisiä mulle... Pyörin sitten siinä kikseissäni ja juttelin sen myyjän kanssa kaikesta mahollisesta ja OLIHAN MUN PAKKO OSTAA SE TAKKI VOI HERRANJUMALA. 3 takkia... Hups. Noku ei Suomessa oikeesti oo kivoja takkeja :(( Plus se oli sen -50% niin.. Ja MERKKITAKKI!! Ja.. En tarvii syitä koska se on oikeesti niin saatanan hieno XD 

KATTOKAA NY SITÄ!!

G = Gazette
Sormuskoru on mun, muut Jannen. En nyt kaikesta viitti kunnon kuvia laittaa, koska tuutte näkemään näitä vaatteita niin paljon meiän päällä että voi kuulkaas!! Vanhat kuteet vois vaan heittää myyntiin, koska en enää mitään muuta käytäkään kun kaikkee täältä ostettua.

Sitten rupeskin olemaan jo niin paljon kantamuksia, että päätettiin ruveta lähtemään kotiin. Sen jälkeen kun oltiin kävästy yläkerrassa josta löydettiin heti kaikkee siistiä.. Oli pakko lähtee pakoon, ettei osteta koko rakennusta tyhjäks. Pääsee sinne vielä takas! On kyllä niin hienoo raahata noin jumalatonta ostoskassimäärää Shibuyan ryysiksessä.. Mutta hengissä selvittiin, eikä budjettiin tullu ees kovin isoa lovee! 

Saattaa kyllä tulla matkalaukuissa HIEMAN ahdasta sitten kun joudutaan palaamaan takaisin hyiseen Suomeen.. Itkettää jo ajatuskin palaamisesta. Mutta ei vielä murehdita sitä!

Mutta mitäs sitten tästä eteenpäin? Who knows ;)


0 kommenttia:

Lähetä kommentti