keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Tokyo, Japan part 5 : Under the "SCREW"


Elossa ollaan! Mikä on kyllä suuri ihme.. 

Ollaan tässä taas pyöritty Shibuyassa, kierrelty levykauppoja ja kyllä.. Oli myös pakko käydä Shibuya 109:ssä.. Tällä kertaa mukaan tarttu vaan pari GLAD NEWSin juttua, niin miesten ku naistenki kaupoista. 2 paitaa ja semmonen ihanan pehmonen neule, oi. Sen yhenki paidan otin ku sen sai melkein ilmaseks koska Janne osti takin. Oli hienoo käppäillä liikkeeseen ku molemmilla oli GN vaatteita päällä, niin johan myyjät innostu. Mä tahon oikeesti viedä ne kaks myyjää sieltä kotiin.. :( Ja parista muustakin kaupasta.


Catwoman miesten GN:stä ja Disney naisten.
Luojan kiitos Suomessa ei oo GLAD NEWSin kauppoja.. Saattais tehä aika tukalaa lompakolle jos siellä pääsis käymään aina kun haluaa.


Ostin myös reissun ekat kengät HAHAHAHAH!! No ne makso vaan 15€. Aivan saatanan mukavat jalassa ja ihanat ah~ Hyvät korkkarit keikoille, niin näkee vieläkin paremmin kaikkien yli! Nyt pitäis vaan metsästää jotkut siistit bootsit! On kyllä vähän härskiä kun mun kengän koko on 37EU, mutta täällä se on joko L tai joku 24 tms. Mun jalat oo largee nähnykään perkele.


Kierreltiin parit levykaupat, mutta ei löydetty mistään visual keitä. Kaikkialla pelkkää j-poppia ja kaikkee muuta kauheeta.. Sitten tehtiin se virhe että astuttiin Tower Recordsiin.. Koko hyllyvälikkö pelkkää visual keitä perkele!! TAIVAS!! Löysin sieltä sellasia Gazetten levyjä mitä en vielä omistanu niin pakkohan mun oli ne ostaa.. Sain mä sinnekin ihan kivasti massia tuhlattua.. XD Mutta seuraavan kerran kun kävästiin niin Janne sai tuhlattua munkin eestä! Halvempaa se täältä on ne levyt ostaa kun tilata Suomeen. Nimimerkillä saatana maksoin just Gazetten uusimmasta albumista BEAUTIFUL DEFORMITY:n limited editionista yli 100€, koska postikulut oli melkein enemmän kun ite levyn hinta, PLUS tottakai se paska meni tulliin. Että niin.

Ah, onnellinen materialisti! Nyt mulla on melkein kaikki Gazetten levyt!! Yks live dvd puuttuu ja sit pv dvd:t, mutta muuten on kaikki AH!! Vihdoinkin *3* Monta vuotta on tullu kerättyä, mutta kyllä mulla vielä joskus on kaikki!!
En mä ostanu ku 6 cd:tä.. XD
Jannen ostokset!
Syötiin myös ihka ensimmäiset crepet!! Oon aina unelmoinu sellasen syömisestä, niin nyt vihdoin! Ja oli kyllä haaveilun arvonen, aivan saakelin hyvää! Tosin sen jälkeen oli kyllä semmonen makeus ähky että huh huh. 

Vadelmaa, kermavaahtoo, valkosuklaata, vaniljakastiketta ja keksiä NOM!
Random sushimätöt!
Ollaan myös löydetty mahtavin kahvila ikinä! Macha thai latte, nami!

Eilen mentiin sitte taas Shibuyaan, suuntana Club Quattro. Jossa oli esiintyjinä SCREW, BORN, The Cherry Coke$ (pääesiintyjä) ja kaks jotain aivan järkyttävää naisbändiä. No okei ei se toinen niin paha ollu, mutta siinä ekassa korviin sattu aivan saatanasti. Eikä ne ees soittanu ite. Tai no toisaalta ehkä ihan hyvä ettei soittanu.. 

Tulipahan nautittua sitten alkoholia sen bändin aikana varmaan 3 lasillista koska "Ei tätä selvinpäin kestä saatana". Mutta SCREW ja BORN VOI JEESUS AHAHHASGHKASA. Born oli illan eka esiintyjä ja ei saatana yleisö meni ihan sekasin. Oli kiva kattoo sitä tukkamerta mikä siellä paino menemään. Ite oltiin onneks turvallisemmassa paikassa riehumassa.. XD Pojat veti aivan mahtavan setin!! Sen jälkeen tuli se karmee naisbändi ja sitten SCREW!! Saatanan Byo otti sen paidan pois.. Miksi oi miksi teit niin?! Tuli kyllä moshattua ja riehuttua niin saatanasti ettei oo tosikaan. Screw ja Born veti kyllä niin uskomattoman hyvät keikat! Yleisö oli ihan liekeissä!! Vähän erilaiset keikat ku MUCC, missä ihmiset oli nätisti. Näissä taas revittiin itestä kaikki mehut irti ja annettiin palaa! Tajusin myös että ei todellakaan kannata laittaa kaulakoruja keikalle.. Moshasin niin paljon että sain turpaani mun koruilta koko ajan.. Ei enää ikinä.

Jäätiin sit vielä kattomaan sen toinen muijabändi ja vähän pääesiintyjää kun kerran sinne oltiin tultu. Cherry Cokesin aikana tehtiin se virhe että mentiin sinne eturiviin.. En oo ikinä nähny noin psykoo yleisöö.. Crowd surffausta tehtiin niin helvetisti ja kaikki vaan hyppi ympäri seiniä.. Kärsittiin sitä pari biisiä ennenku sit lähettiin kokonaan pois koska ei saatana. Hullua meininkiä. 

Bändeillä pitäis olla enemmän koruja fanitavarana! Aivan saakelin maukas kaulakoru ja makso vaan 15€!! Oi~
Under the "SCREW" ja The Cherry Coke$:in rannekkeet! Oli niin halvat että oli ihan pakko. Mun ranne rupee kohta oleen aika täys. Ostin mä kyllä SCREWn pyyhkeenkin.. 

Sieltä sit mentiin karaokemestaan! Koska kun kerran Japaniin tulee, niin on pakko kokee Japanilainen karaoke! Kiva mies ohjas meidät meiän omaan huoneeseen ja toi meille ilmasia drinkkejä niin paljon kun jaksettiin juoda. Ja jossain vaiheessa otettiin ruokaakin. Raiskattiin aika monta biisiä sen illan aikana.. Oli kyllä aivan helkkarin hauskaa! XD 

Yrittäkääpä laulaa toi ilman että tunnette biisin :) 
Keikan jälkeen on aina hehkee fiilis
Tuolla oli varmaan koko maailman biisit laulettavana ei herranjee sentään

Toi vehje oli kyllä aika mielenkiintonen..



Siinä vielä pieni video paikasta!

Tuli muuten tossa Screwn ja Bornin jälkeen mieleen.. Että perjantaina on se Lynch., Merry, Defspiral ja Diauran keikka... Jo noi kaks keikkaakin oli jo niin kuolemaks että miten helkkarissa olis tarkotus selvitä NELJÄSTÄ KEIKASTA PUTKEEN HÄH?! Varsinkin kun ne bändit on sellasia että siellähän ei todellakaan seistä paikallaan.. Pää niin tulee tippumaan irti.

Oon skypettäny ny pari kertaa Lauran kanssa, ja kerran kisujen kanssa < 3 Oli jo vähän ikävä niin oli kiva nähä kisut~ Todella normaalia skypettää kissojen kanssa.. 


Mitäs muuta.. No tässä maanantaina muistaakseni koettiin eka maanjäristys. Hyi että se oli kauheeta. Ei sen voimakkuus ollu ku jotain 5,5 enkä todellakaan haluu kokee sen vahvempaa.. Koska toikin tuntu jo aivan helvetisti. Ihanku olis ollu laivalla jossain perkeleellisessä tuulessa. Jannekin luuli että mä yritin ravistella sitä hereille mutta ehei, en se mä ollu :D EI ENÄÄ IKINÄ! Kiitos. Onneks se ei kuitenkaan aiheuttanu mitään vahinkoo.

Nyt jos tässä kohta lähtis shoppailemaan vähän tuliaisia. Yhen oon vasta onnistunu Lauralle ostamaan! Mutta eipä muille tarvii mitään ostaakaan HOHO!! Työkaverille kyllä lupasin ostaa suklaata ja toiselle pullokalaa, mutta saa ny nähä! 


2 kommenttia:

  1. Tässähän tulee ihan ikävä Riisimaahan :(
    Mä ihan odotin innoissani kenkien shoppailua siellä, mutta totuus oli karu. Mulle ei löytynyt tarpeeksi pieniä kenkiä. Ostin yhdet kengät ja noi taitaa olla Suomessa kokoa 36. Mun kengän koko siis on joku 32-34 vähän kengän rakenteesta riippuen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Herraisä.. hirmuisen pienet jalat!! Mut varmaan just 35 löytyy parhaiten mitä itekin kattelin ja manasin ku pitää olla niin iso jalka XD

      Poista