maanantai 18. marraskuuta 2013

Tokyo, Japan part 7 : Yokohama & Hachioji


Viimeistä viikkoa vietetään ja alkaa jo vähän masentaa.. Ja aika todellakin loppumaan kesken. Joka päivälle on jo suunnitelmat tehtynä että missä käydään ja mitä tehään. 

Naama, ettei vaan pääse unohtumaan

Yritetään myös käydä yhessä museossa, mutta saa nyt sit taas nähä että onnistutaanko me siinä.. Aina voi yrittää!! Ollaan myös osteltu tuliaisia aina kun tulee jotain kivaa vastaan. Mutta tällä viikolla vielä pitää shopata itelleenkin juttuja, kun käydään vikan kerran Shibuyassa! Pakko saada vielä ainakin pari levyä ja jos löytäis jotkut kivat kengät! Tai sitten vaan ostan ne Rukin suunnittelemat kengät.. 

Siis JOS mun matkalaukkuun mahtuu enää mitään sen jälkeen ku oon tyhjentäny koko Japanin Pockyistä..

Eilen matkustettiin Yokohamaan! Koska Mejibray oli New Side Beachilla!! 
Paikka oli pieni kuten jo etukäteen tiedettiin, mutta voi jeesus en ois kyllä arvannu että siitä tommonen sauna olis muodostunu.. Sauna jossa riehutaan ku viimestä päivää. Vaatteet päällä kylläkin.

Miehet oli kuumia, mutta meininki oli vielä kuumempaa! Tottakai sielläkin oli pakko harrastaa sitä "hypitään keikkapaikan seinästä toiseen ja liiskataan ihmiset mennessä", jota jo kauhistelin viime viikon Born/Screw keikalla. "MÄ EN HALUA KUOLLA VIELÄ!!".. Pakkohan siihen oli mukaan mennä.. Vaikka vähän pelottiki XD 

Encoren jälkeen bändi piti ihanan juttelutuokion TOSI tärkeistä asioista kuten no ruoasta, kännykkäpeleistä, fanitavarasta ja siitä kuinka hc Tsuzuku on, yms. Ne oli niin söpöjä! 

Ja AINIIN Tsuzuku tosiaan repi takkinsa heti ensimmäisen biisin jälkeen pois.. Ja hillu encoreen asti ilman paitaa AHAHHAHHAH!!! Mä niin toivoin sitä ja onneks se teki sen!! Koska en saatana kestä sen miehen kroppaa (no en kyllä kestä mitään muutakaan että ei siinä). Sitten sekin kun Tzk otti monta kertaa mukista vettä suuhunsa ja valutti sen sinne suustaan takasin, ennenku heitti yleisön päälle. 

Kattokaa ny sitä.. KATTOKAA SITÄ! Miettikää toi sama vielä hikisenä ja ah..

Jossain vaiheessa kun vedin menemään ehkä vähän liiankin tunteella, mun selkä napsahti aivan saatanan pahasti. Ihanku ois menny ilmat pihalle ja sen jälkeen tuntu koko ajan siltä, että joku ois puukottanu mua selkään. Oli pakko rutistaa selkää toisella kädellä ja antaa palaa vaan! En ois saatana uskonu saavani keikalla tollasta kipua aikaseks, ellen onnistuis murtamaan mitään.. Tosin murtumakin sattuu vähemmän prkl :D
En oo myöskään KOSKAAN hikoillu keikalla noin paljon.. Ihanku ois suihkussa käyny, eikä ois vaivautunu kuivaamaan itteensä. 

Ainoo miinus mitä keikasta löysin oli se, että ne saatanat ei soittanu mun lempibiisiä EMILYä ;___; Olisin niin kovasti halunnu kuulla sen livenä. MUT EI SIT!! Ens kerralla ois paree soittaa. Mut oli kyllä ihanaa kun Tsuzuku otti yhteiskuvan kaikkien kanssa. Kaikkien bändien pitäis tehä noin, koska se on niin parasta! Olisin halunnu keikkapaidan mutku JASHFsahfsafa tyhmä on tyhmä ja silleen. EI VÄKISIN!!

Jannen pää näkyy ja multa kädet :D

Selvittiin sit jotenkuten kotiin ja operaatio yritä hoitaa selkä kuntoon pääs alkamaan. Kipugeeliä, epätoivosta venyttelyä ja kasa särkylääkettä. Ei. Ei onnistu. 

Mutta oli tuskaa tai ei, niin aamulla oli aikanen herätys koska tänään oli vihdoin ja viimein se päivä mitä kuumeisesti olin odottanu!! Nimittäin Gazette at Olympus Hall, Hachioji!! Lähettiin jo hyvissä ajoin matkaamaan kohti määränpäätä. Tällä kertaa matkaan meni vähän kauemmin ja jouduttiin vaihtamaan metroo/junaa 3 kertaa. Siitä sit junasta ulos ja oltiinkin heti keikkapaikan ovilla! 

Olympus Hall, Hachioji!

Käytiin ostamassa fanitavaraa ja mentiin kahville odottelemaan ajan kulumista.
Törmäsin myös yhteen Suomalaiseen tuttuun siellä! "Miks toi tulee noin lähelle mua, APUA!" "MOI!!" *Jannan päässä raksuttaa vähän aikaa ennenkun tajuaa mitä tapahtuu* "Ai moi!! Mietinkin että mitä helkkaria joku tulee noin lähelle! XD". Operaatio nähdään Japanissa, mutta Suomessa ei olla nähty sitten.. En ees muista. Mut oli kiva nähä!

Noms! Siinä oli papuja.. Mä niin en oo laihtunu tällä reissulla.

Löydettiin sitten kaverit, joilta saatiin meidän liput ja kerrankin päästiin keikalle jossa on istumapaikat (jotka ei todellakaan hidasta meininkiä)! Paikat oli aivan saatanan hyvät ja meiän eessä oli just sopivasti tyhjät paikat, vaikka keikka olikin loppuunmyyty. Pääs moshaamaan vielä paremmin HAH! Ja näkyvyys kaikkiin oli aivan täydellinen *3*

Rivi 11, paikat 27 ja 28!! 

Live oli just niin hyvä kun odotinkin sen olevan!! Ellei jopa parempikin tottakai. Mut siis.. WÄÄ! Mitä. Oli niin ihanaa nähä Gazette niiden kotimaassa! 

Rukin välispiikit oli niin ihania ;__; Se puhu terveydestään, josta kaikki tais olla ihan yhtä huolissaan. Sano jotain että "Taisin huolestuttaa kaikki?" ja vähän ajan päästä "Mitä saatanaa te tekisitte jos mä en olis kunnossa?!" "Gazetten fanit on maailman parhaimpia" ja jotain siitä kuinka se tekee meistä märkiä ja kun lähetään kotiin, niin ollaan ihan litimärkiä.. Sitä voi sitten miettiä jokainen omassa päässään mitä mahto tarkottaa.. XDD Tai kenen kohdalla meni mitenkin ja silleen.

Aoi ja Uruha pornoili kuten arvata saattaa.. Reitan kieli hih!! Ja voi saatana oikeesti! Reita oli niin ilmiliekeissä koko keikan etten kestä!! Kaikki muut jammaili coolisti kun Reita veti omat settinsä siellä! 8D Kain sata vuotta kestävät rumpuorgasmit. Rukin PIKKUSEN tiukat housut... Uruhan perseen sheikkaukset. Aoin lentokoneen leikkimiset ja sen biiseihin uppoutuminen. AAA OLI NIIN MAHTAVAA!! 

Gazettella myös se lavashow on jotain niin uskomatonta. Siis kaikki ne spottivalot yms! CODA:n alkaessa lavan eteen laskeutu verho (josta näki kuitenki läpi), johon heijastettiin niin saatanan kaunista videoo ettei oo tosikaan. Kaikki on niin loppuun asti mietitty että voi luoja. Kaikkien pitäis kokee se, vaikka ei Gazettesta olis ikinä kuullukaan!

Tuli riehuttua taas kerran aivan helvetisti, ja onnistuin napsauttamaan selän toistamiseen. Nyt se on vielä pahemmin kipee ja sillon kun se napsahti, niin meinas kyllä oikeesti tulla itku. Mutta paskat kivusta, kun Gazette seisoo siinä sun silmien eessä saatana! Tuhkakupissa voi itkee kipujaan. Tai hotellihuoneessa... 

Uus RIDE WITH THE ROCKERS oli aivan jäätävän hyvä!! Huh... Luojan kiitos ne soitti sen nyt, kun ei perkele Suomessa voinu soittaa!! Nimittäin RWTR on parhautta.. Koska Reita x Kai.

TOISEN encoren jälkeen kun rupes plekut ja kapulat lentelemään, Kai sai yhen kapulan heitettyä kolmanteen kerrokseen! Sen jälkeen kun se oli parilla heittäny ihmisiä päähän.. Reita yritti saada plekut lentämään just siihen mun kohille, mut jäi vähän liian lyhyeks ;___; Tosin jos mä koskaan saisin Reitan plekun niin joo hyvästi elämä :D

Eli sanotaanko vaikka nyt taas niinkin herkästi, että kiitos Gazettelle kun tekee mun elämästä niin paljon paremman! Keikka oli niin mahtava, en tuu koskaan unohtamaan tota kokemusta.

Jumalaton Gazettekassi täynnä Gazettea

Kotikulmille päästyä mentiin sitten Mäkkäriin, koska nälkä. Ja täällä jopa Mäkkäri on parempaa ku muualla! Teriyaki hampurilainen, nami *3* Onneks Suomen mäkeissä ei oo tommosia, koska saattaisin käydä siellä vähän liian usein..

Perjantaina on sitten Japanin viimenen keikka. Viimenen Gazetten keikka ties kuinka pitkään aikaan. Tiedän sen jo nyt että sillon tulee kyllä semmonen itku... Ihan vaan senkin takia kun joutuu sunnuntaina palaamaan takasin tylsään Suomeen ja just sen takia, kun tulee taas olemaan niin pitkä aika ilman noita ihania miehiä.. 

Aka maailmanlopun keikkamasennukset x Saatanan Suomi masennukset. Jos mä vaan jään tänne? Kateltiin kämppien vuokria niin halvempaa se täällä ois ku kämäsessä Suomessa!

Lähettäkää kisulit rahtina.


0 kommenttia:

Lähetä kommentti