tiistai 5. marraskuuta 2013

Tokyo, Japan part 2 : Taitou-Ku


Univelkojen pois nukkumisen jälkeen lähettiin tutkimaan lähiseutua. Kahmittiin kaikki kartat mitkä käsiin saatiin ja lähettiin kävelemään.

Ensimmäinen etappi oli 100 Yen Shop. Missä nimensä mukaisesti kaikki maksaa enintään sen 100 yeniä, eli n. 0,75€. Sen kaupan pitäis olla kielletty kaikille, jotka vähänkin tykkää shoppailla "turhaa krääsää". Mutta tällä kertaa otettiin sieltä melkein pelkästään tarpeellista asiaa.. Melkein. 
Sateenvarjot lähti mukaan, just sellaset läpinäkyvät mitä Japanin katukuvassa melkein jokaisella näkyy. Koska ne on siistejä.. Maskit ei välttämättä ollu ihan tarpeelliset, mutta oli sellasiakin pakko ostaa koska.. Oli vaan pakko. Laseja, syömäpuikkoja, haarukoita yms. Jos vaikka sattuis tarviimaan, mitä luultavasti tarvitaankin. Kaikki makso yhteensä sen huimat 12€. Kassillinen tavaraa puol ilmaseks. 



Koettiin myös Japanilainen versio "Citymarketista". Jossa pyörittiin varmaan puol tuntia ja ihmeteltiin elämää. Eikä kyllä ees käyty niissä 2 ylemmässä kerroksessa, mitä siinä paikassa oli.. Ostan kaikki Pockyt mitä eteen tulee.. Sillä 1€ saa paketin Pockyja.. OMNOM!


Oli pakko koska Pocky x Star Wars..
Seuraavaks mentiinkin hämmästelemään Japanilaista viinakauppaa. "Mitä toi on.." "Emt, se on hieno pullo eikä maksa paljoo, otetaan se". Mustalla riisillä maustettua, perunasta tehtyä viinaa. "Kirishima Shuzo "Kuro Kirishima" Potato Shochu". Ei nimi makua paranna... Sanoinki Jannelle, että sillä on onneks kolme viikkoo aikaa juoda se. Samasta paikasta ostettu Sake on sentään ihan juotavaa.



Päätettiin olla perin Japanilaisia ja mentiin Mäkkäriin. Oikeestaan ihan vaan sen takia, kun sieltä sai 2014 Pokemon seinäkalenterin (jonka mukana tuli tarroja ja juliste) n. 3 €. Sillä kassaneidillä oli hauskaa kun olin ihan intopinkeenä Pokemoneista. Aina yhtä ihanaa tuottaa ihmisille iloa!
Eipä noi Mäkkärin purilaatkaan oo sellasia, kuin Suomessa. Otin kaikista hämmentävimmän purilaisen minkä listalta löysin. Pihvi näytti kanalta, mutta sisältä paljastukin katkarapua, ja voi perkule kun oli hyvää!!



Tän maan tupakkakulttuuri on aikalailla hämmentävää. Ns "julkisilla paikoilla" ei saa polttaa. Kuten esim just kaduilla ja juna-asemilla. Kun taas sitten just ravintoloissa saa. Onhan se tietty ymmärrettävää, mutta silti hämmentävää :D

Tää päivä meni aikalailla siinä nukkuessa, mutta nyt jos sais jonkunlaisen rytmin aikaseks ja pääsis liikkeelle aikasemmin!!


Ja noita maskeja ei oo suunniteltu ihmisille, joilla on silmälasit. Ellet sitten tykkää kävellä kaupungilla lasit huurussa.
Näkymä hotellin ikkunasta
"Olut"!
Noita rappusia kun joutus juoksemaan...
Kaikki autot on aina joko valkosia, mustia tai hopeita. Se on varmaan kylien kuumin kolli, jolla on joku värikäs auto

Huomenna lähetään kauemmas kattelemaan temppeleitä yms. settiä. Mistä nyt ittemme sitten löydetäänkään!


0 kommenttia:

Lähetä kommentti