torstai 23. tammikuuta 2014

Verwelktes Gedicht


Oi tätä päivitystahtia! Oikein päätä huimaa.

Nyt kun tää Suomen talvi on kauneimmillaan, eli "ihana" piristävä pakkanen ja silmiä polttava auringonpaiste on vihdoinkin tänne saapunut.. Niin sain vihdoin kuvaa tosta mun "alttarista". (dataan Yodan perse naamassa, yeah)

Eihän se ikinä tuu olemaan ns. valmis, koska ainahan sinne tulee lisää tavaraa ja sitä mukaa sitä pitää järjestellä uudestaan. Nytkin mulla on parit dvd:t tuolla toisten levyjen takana piilossa, kun ne ei muuten mahtunu.. Ja cd:t rupee menemään päällekäin.. Eli kai mun pitää se järjestää uudestaan, sit kun jaksaa.. TAI sit täytyy ostaa isompi kirjahylly hah! 



Garish Roomeja, photo bookkeja ja lehtiä!
CD-levyt, yms muuta pientä sälää
DVD:t! Ja näyttäs tuolla olevan yks photo book ja peili

Kaikki muu tossa hyllyssä on Gazettea, paitsi Star Wars laavalamppu ja toi maski. Mut pitäähän siinä pornovalaistus olla!
Mut joo, helpottaa kummasti kun kaikki on samassa paikassa! Mulla menis ikuisuus jos yrittäisin ettiä tiettyjä juttuja ympäri kämppää. Plus että on toi nyt aika saatanan siistin näkönen... :D

Jos sitä sit huomenna, perjantain kunniaks värjäis taas hiukset. Jannen mielestä ne vaalenee jo silmissä.. Mikä ei kyllä yllättäis yhtään. Riippuen siitä miten laitan hiukset, niin ne on joko ihan valkoset, tai vaaleenpunaset :D Eli periaatteessa ihan siistit! Ilman tota juurikasvua siis.
Tilasin taas hiusvärejä joita odottelen kun kuuta nousevaa. Jos sitten osaisin päättää millä värjään ku oon saanu vaalennettua. Saa ny nähä minkälaiset näistä taas tulee! Mikään ei kyllä enää tässä vaiheessa yllätä mua.. 

Ajattelin tehä jonkun hiuspostauksenki joskus, mut sitten ku rupesin keräämään kuvia kaikista tyyleistä/väreistä mitä mulla on ollu, niin tajusin että siitä postauksesta tulis varmaan raamatun pitunen.. 
Ehkä mä jotenkin saan sen tehtyä.

Huomenna on perjantai, hih ♥


2 kommenttia:

  1. NE VAALENEE. Tai sit kärsin jostain harhoista. Mikä ei sekään yllättäs yhtään ku tällaisessa seurassa asuu....

    VastaaPoista