maanantai 9. toukokuuta 2011

Yö, aamuyö, mikä lie päivitys!

Hoooi! Tulin töistä ja jos nyt saisin päivitettyä tän pas*an (huomatkaa sensurointi). Yritin päivittää aikasemmin mut sitte bloggeri rupes kettuilemaan oikein olan takaa ni luovutin. 6-0 Jannan tappioksi. Damn!
Mutta siis niin. Voisin yrittää muistaa edes puolet mitä ajattelin tähän ny kirjottaa.

Viikonloppuna oli ihan sairaan ihana keli, niin lahnailtiin auringossa (en palanu jee~) ja avattiin terassikausi! Olin kylläkin kuskina mutta join silti Luxin Saanan kanssa puoliks hoho! Ihanku olisin aina kännikuski... Mutta en nyt kahteen viikonloppuun ainakaan! Ens viikonloppuna Saanan sisko täyttää 18 ni mennään baariin bailaamaan ja sitte sitä seuraavana lähetään Tampereelle moikkaamaan Lauraa pitkästä aikaa! Ah, kahtena peräkkäisenä viikonloppuna bileet. Tää on harvinaista herkkua! 

Muuten aika onki menny sitte Leijonia kannustaessa! Kuumia miehiä.. Ruutu, Pille, Kapsu, Vehanen.. You name it. Komarov on niin söpö, (pahis) nalle~ On kyl ollu jänniä pelejä! *kiroaa tuomarit alimpaan helvettiin*

Mä en pahemmin luontokuvista perusta, ellei ne sit oo oikeesti hienoja.. Mut viimeyönä töissä oli niin perkeleen upee auringon nousu, että ketutti ku ei ollu omaa kameraa mukana. Täyty sitte tyytyä kännykän ah niin ihanaan laatuun.


Harvinaisen hieno tupakka taukopaikka~ Muutenki nyt on ruvennu näkemään pirusti elukoita! Bambeja~ Kuha ei alle vaan tuu niin kelpaa hyvin!

On ollu muutenki tullu oltua nyt töissä ihan kivasti.. Kiitos pomoille moooi! Mut ei se kyllä haittaa ku nyt sain noi viikonloput vapaiks mitkä halusinki. Jos en ois saanu ni voi sitä ragen määrää 8D Viimeviikonloppuna tosin tais olla mielenkiintosin viikonloppu hetkeen.. Jouduin soittamaan hätänumeroon ja sitte poliisit soitti myöhemmin mulle ja gaaaah! On se vaan niin kivaa olla viikonloppusin töissä~

Ostin Apiksesta kaks paitaa yaya! Noi molemmat oli ni perkuleen hienoja että oli pakko saada.

Ja vihdoinkin kauan etsityt farkkushortsit, joista ei vilku **llu. Mikään ei oo kauheempaa kun liian lyhyet shortsit. 

Saatoin vahingossa myös ostaa kahdet uudet tennarit 8D Pinkkiharmaat ja sit noi ylemmät punaset. Voisin vielä ihan mielelläni ottaa ne turkoosit ja violetit.

Edellisen parturikäynnin jälkeen tää pehko jäi vielä liian pitkäks, ni tilasin nyt sit itelleni uuden ajan eri parturille. Huomenna hyvästellään kallokarvat ja toivotetaan tervetulleeksi uus kesätukka~ Ajattelin leikata ihan pirusti lyhyemmäks, ni saa nähä mitä tulee 8D

2 kommenttia:

  1. haha melkein on itseasias ikävä noit postiöitä, joskus näki niin kauniita maisemia! etenki siel hurttian takana ja oittilassa. :)

    ps. hei mul on blogi takasin!

    VastaaPoista
  2. Nyt siellä on kyl tosi ihana ajella ah~ *w* Välillä on oikeesti pakko ihan pysähtyä ihailemaan :D

    UUUU BLOGI!

    VastaaPoista