keskiviikko 11. toukokuuta 2011

This is the tale of captain Jack Sparrow

On niin lämmintä ulkonaaaa~ Olin just pari tuntia tuolla makaamassa ilman aurinkorasvaa ni pikkusen on iho punanen XD En tajunnu kattoo kelloo ja sit se aika vaan lens woops.

Ei mulla oikeestaan mitään ihmeellistä asiaa oo paitsi että tässä teille tän vuoden parhain kesäbiisi!!!! 


Oikeesti ei saatana.Tää on The Lonely Islandin parhain biisi ikinä!!! Se soi koko ajan päässä, eikä se varmaankaan johdu siitä että kuuntelen sitä 247.. Michael Boltonin ääni on niin magee!

Kävin maanantaina siellä parturissa. Ja pakko sanoo että tää kampaus on kyl parhain mitä mulla on varmaan ikinä ollu! Diggaan ihan sikana~ Kuvaa tulee joskus ku näytän ehkä jotenki edustuskuntoselta. Mut voin sanoo että sheivauskoneen surinaa oli kuultavissa 8D Tän kehittelyä jatketaan sit ens parturi kerrallakin! Meinaan kyllä jatkaa tolla samalla parturilla käymistä, koska se on paras hahaa!


Starbucks Coffee - Seattle Latte on niin OMNOMNOM!! Eikä maksa ku 2€ zibale! *mainostan* Mut kiva ku tommosiaki on tullu tänne keskelle korpee~


Eipä tässä nyt muuta, Darth Vader bobble head kuittaa! Perjantaita odotellessa mau~

2 kommenttia:

  1. MITÄH älä viitti onko jossakin Keski-Suomessa Starbucks??? Tääl niit on kyl joka kulmassa mut eihän Suomes oo noita erikoiskahvejakaan! Vai onks tuo pelkkä muki? Vähän hämmennyin!

    VastaaPoista
  2. Eiku Siwassa on noita tommosia XDDDD Ihan sika hyvää, rupee oikeen itkettämään ku ei pääse oikeeseen Starbucksiin maisteleen kaikkia hyvii kahveja :(

    VastaaPoista