maanantai 23. toukokuuta 2011

Ei tänään

Päivitän nyt sitte blogia koska meidän ihanat naapurit herätti mut hakkaamalla lapsia tai jotain.. Saatanalliset äänet. Että kiitos tästä~ XD


Edellisenä viikonloppuna oli Saanan siskon aka Meijun 18v synttärit yayayy! Raahauduttiin sit baariin ja oli ihan helvetin hauskaa~! Tosin en kyllä tajua mistä helkkarista mä onnistuin saamaan itteni täyteen mustelmia mut.. Ihan sama. Meiän vaavi on kasvanu isoks :( Eli JEE KÄNNIKUSKI!! ♥
Ja enempää julkasukelposia kuvia me ei sitten taidetukaan ottaa.. Ei ikinä aina jaksa.




Tänä.. Viime viikonloppuna.. Perjantaina! Lähettiin Tampereelle aiheuttamaan mielenterveysongelmia Lauralle ja Arille! Oon kyllä niin ylpee meistä kun löydettiin sinne ilman eksymistä. Meni ehkä pikkusen paremmin kun ihan ekalla kerralla hoho.
Oli Saanan vuoro ajaa joten mä nautin virvokkeista. Ja meidän matkabiisi oli "Poika (saunoo)". Saatana ku se soi koko ajan päässä..



Kakkanen ikkuna.
Perjantaina ei tehty mitään ku oltiin perillä aika myöhään. Mut lauantaina lähettiin Ideaparkkiin shoppaamaan ja syömään omnomnom! Ostin mekon, bikinit ja kengät 8D Joista tulee kuvia jos jaksan ja muistan.
Mut anygays! Illalla ruvettiin täyttämään vatsojamme nesteillä ja valmistauduttiin baariin!
Herpderpderp!




Ollaan aina kauniita~!

















Näistä kahesta kuvasta oon kyllä aika ylpee! Kunnon luokkakuvanaamoja. Eli tän inhimillisempiä kuvia meistä ei saa. Siinä teille!





Lainasin Lauralta ton mekon ja olisin voinu varastaa sen siltä, ku se on niin kiva... Yhyy I wanz it! Mut siinä on jotain kuvaa mun hiuksistakin jeejee! "Piilokalju" on kiva ♥ Pitää vaan ite jatkaa sen sheivaamista koska mun hiukset on kasvanu jo nyt ihan perkeleesti :D Tai sit vaan kuvittelen.. 


Mentiin Kuubaan, vaikka ensin kyllä oltais menty Rumaan mutta se portsari sano siinä ovella "Ei tänään", eikä mitään muuta. Ei vidd se oli random XD
          
Oli stna ehkä parhain baarireissu pitkään aikaan!! Siellä oli niin kivoja ihmisiäki että nahgahg! Plus että siellä tuli ainakin 3 Leijonabiisiä!!! Ja sit yhessä vaiheessa kun tuli just Poika (saunoo), niin riehuttiin ihan tunteella niin jotkut random miehet otti mut ja Saanan niiden rinkiin ja perkele ne nosti meidät vaan ihan yhtäkkiä ilmaan! XD Kuolin sydäriin.. Mut se oli kivaa! Kyllä on vieläki huomattavissa Leijonahuumaa! 


Ja se bussimatkakin oli jotain parsaa! Juteltiin koko matka parille mukavalle tyypille ja sit ku lähettiin bussista niin Saana tiputti hesestä haetun limun siihen bussin lattialle, joka tottakai levis ympäriinsä XD Mua nauratti niin saatanasti että ku mentiin sisälle ni kompastuin rappusissa ja löin naamani kaiteeseen.. Ja sit nauratti vähän lisää.. XDD Saatan ehkä vähän sääliä naapureita.


Miks bloggeri laittaa noin saatanalliset välit tonne >:( I dunt understand this shiat.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti