maanantai 23. joulukuuta 2013

Japan Haul Part 2 : Takit


Hoi! 

Viime viikon joka aamuiset ensimmäiset ajatukset kun herätyksenä toimiva Iris rupes soimaan oli "Ei saatana..". Viime viikko oli ihan sairas. Kyllähän sen ny ties että joulu tulee olemaan töiden kannalta tosi rankka, mut yyyy. Torstaina taisin tehä 13 h työpäivän, meinasin jossain vaiheessa nukahtaa rattiin ja unohtelin muutenkin asioita. Miten voit unohtaa käydä tankkaamassa auton, kun siinä palaa se keltanen valo? Jaa-a.. Nähtävästi erittäin helposti.

Ja mulla on vielä jouluaattonakin töitä T__T Mut ei se mitään! Ostin tonttulakin niin ei ketuta niin paljoo pomppia ympäriinsä! Plus että lahjat on aina kivoja, hih ♥ Oon nyt saanu ööö 6(?) lahjaa asiakkailta YAAAAI!

Mut jees! Japanissa saatoin innostua ostelemaan takkeja.. En tajua, miten Suomesta en ikinä löydä mitään kivan näkösiä takkeja, paitsi jotain 300€ maksavia nahkatakkeja.. Kun taas Japanista mä olisin voinu ostaa varmaan 10! Enkä tajua mikä bloggeriin nyt iski, kun nää kuvat meni ihan surkeen laatusiks, mutta sallittakoon nyt.


Miesten rakkaustakki XFRM.stä! ♥ Ehdottomasti siistein takki mitä oon ikinä omistanu!
Alkuperänen hinta oli jtn 200€, mutta ALEt~
Naisten GLAD NEWSistä! 
Tää samasta paikasta! Oon himotellu tän tyylistä takkia jo ties kuinka kauan, mutta en oo löytäny mitään tarpeeks kivaa. Kaikki on aina niin tylsiä. Mut sit tää ♥ 

Olisin oikeesti voinu ostaa vielä niin monta takkia lisää, kun hienoja tuli koko ajan vastaan! Mutta luojan kiitos en ostanu, kun en olis saanu niitä mitenkään mahtuun laukkuun.. 

Viime viikonloppuna näin kaveria pitkästä aikaa!! LIIAN PITKÄ AIKA PERKULE! Oltiin ihan vaan kotona, pelattiin ja puhuttiin paskaa. Parasta! Tehtiin myös munatotia! En ollu ikinä ennen maistanu, vaikka monena vuonna on pitäny tehä ni nyt sit vihdoin.
Se oli oikeesti yllättävän hyvää. Tehtiin se rommiin, niin en sit tiiä miltä se muiden kanssa maistuu mut, rommin kanssa se oli hyvää! Mut ei sitä kyllä taho juoda ku yhen lasillisen koska se on niin saakelin makeeta ja se koostumus on aika mielenkiintonen.



So buuutiful!



Oon saanu Jannelta jo pari lahjaa pre christmas, en kestä! Oon himoinnu tota Lady Gagan Famee siitä asti kun se tuli myyntiin. Ja nyt sain ton paketin, en kestä! *3* KIITOS!!



The nerdy child in me is happy!

Nyt viikonloppuna en sitten tehnykään yhtään mitään. Oli kerrankin ihanaa vaan lagailla kotona ja nukkua. Heräsin 1600 ja menin sit 2000 takas nukkumaan.. Ai miten niin väsyny työviikon jäliltä, PYH PAH EN HAHA!! 

Tänään tulinki sitte porukoille viettämään joulua. Yöllä on vielä töitä, mutta sitten saakin olla sen pari päivää vapaalla~ 

Mutta hyvää joulua vaan kaikille! Syökää masut täyteen ja nauttikaa~!!


0 kommenttia:

Lähetä kommentti