perjantai 15. maaliskuuta 2013

IRON MAN


HIHI ♥
Kolme tuntia meni ja se tuntu jälleen kerran 30 minuutilta. 100€ maksoin omasta pussukastani, kiitos Jannelta saaman tatuointilahjakortin!! ♥ (osassa parhaat synttäri/joululahjat part 2) Se oli mielenkiintosta ku ensin hakattiin vaan mun iho auki ja vasta sen jälkeen ruvettiin laittamaan väriä.. Hämmennyin XD Mut ei kyllä taaskaan sattunu missään vaiheessa! Päänahkaa vaan rupes kutittamaan.. Miks mä aina kutian ku pitäis sattua. Ei sillä ei se mua haittaa!

Naurettiin niin paljon että melkein itkin jossain vaiheessa. Taas.. 
Ian oli itekin niin innoissaan tästä että se esitteli sitä innoissaan kaikille jotka kävi siinä liikkeessä. "Look what I'm doing!!!" Ja se hoki koko ajan että tää on siistein tatska mitä se on pitkään aikaan saanu tehä ja tää on myöskin hauskin kuva tatuoimisen kannalta. Mä tiedän että oon paras \,,/ Ja tottakai me suunniteltiin jo seuraavaa 8D "I have to be super nice to you so I can be the one who does that next tattoo to you.. I so wanna do it! It's gonna be awesome!!" 

Se eilen päivitti sivunsa mutta se sano "Damn.. I have to update it again after you leave, thanks to you!" 

"Do you know how you know if a man is gay?" "Do I even want to know..?" "If he doesn't like Star Wars, he's definitely gay" XDDSAHDHAS 


Ianin sivuilta!
TÄÄ ON NIIN SIISTI ETTEN KESTÄ ELÄMÄÄ!! ;__; ♥ Tää on sitä kunnon taidetta prkl! Kysyinkin Ianilta että "Can I marry my hand..?" "I was thinking that ALOT when I was younger" XDASHD
Kaikki tulee vielä paremmin esille sitten kun se paranee. Mutta toi alapuoli on tehty vesiväri tyylillä ja pallot kuvastaa semmosta matemaattista systeemiä sen takii, kun noh.. Tony Stark.

Nyt mun käsi on turvonnu kaksinkertaseks ja se on ihan mustelmilla ♥
Laittelen parempia kuvia sitten kun se on parantunu kunnolla!

2 kommenttia:

  1. I AM IRON MAN AMAMA MAAAN MAANKLFAMK . Vittu ku toi on niin porno. Voitko leikata kätesi irti ja tuoda mulle? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Öö. Esim en? :) Mä leikkaan sen irti ja laitan seinälle koristeeks

      Poista