perjantai 12. lokakuuta 2012

Cockroach eli..

KYRPÄTORAKKA.
Pahoittelen karua kielenkäyttöäni.. Muttakun Lauran legendaariset sanat elävät ikuisesti! Mä niin haluaisin ottaa tohon liittyvän tatuoinnin vielä joku päivä.

Me vihdoin ja viimein pidettiin viime viikonloppuna ne meidän tuparit!! Laura ja Ari tuli jo sillon perjantai iltana. Alunperin oli tarkotus mennä leffaan ja tehä jotain super jännää, mutta sitten oltiin kaikki niin väsyneitä että pidettiin omat privatuparit. Eli kallistettiin kuppia, puhuttiin paskaa ja meikkailtiin toisiamme (minä ja Laura siis). Ja voin sanoo että kännissä mä en kyllä saa enää mitään meikkiä aikaseks XD Laura sentään sai! 

Olin siivoillu perse hiessä koko viikon ja keksin aina koko ajan vaan jotain lisää siivottavaa.. Mutta voinpahan sanoo että kyllä me ainakin yritettiin! Kissatkin vietiin jo perjantaina porukoille lomailemaan, että sain karvat imuroitua veks :D

Oltiin mukavia naapureille~ Ja toi yks paskanaama kehtas kirjottaa ton kommentin sinne XD Teki mieli käydä henkilökohtasella visiitillä siinä vaiheessa ku näin sen. 
Tein myös MOKKAPALOJA!! Eli feilasin taikinan (koska en taaskaan lukenu ohjeita), joten väsäsin niistä sit (mokkapala)muffinseja! Hyviä niistä tuli, mut vähän kuivia vaan. Oon niin pro!
Pumpattava sänky on kiva.. Tai ainakin toisten työskentelyä on kiva kattoo!
I'm sexy and I know it!

Juopot ringissä

Laura piti siideriään "vähän" pakastimessa.. XDD 
Pakolliset naamahuorailut! 
Oli aivan super SUPER mahtava viikonloppu! En muista millon olis ollu noin hauskaa. Kotibileet on aina parhaita, mutta harmi että ihmiset haluu aina vaan baariin perkele! Kotona juominen on vaan 99% halvempaa ja silleen.. XD Ja kuulee jopa (ehkä) omat ajatuksensakin. 
En ees enää muista kuinka monta ihmistä sammu kesken illan.. Mutta veikkaan 3-4! Ja Mitään ei menny rikki, paitsi yks kaljapullo. Parit juomat kaatu mutta mitä tommosista! Kunhan mun telkkari ja tietokone on ehjinä niin melkein millään muulla ei oo merkitystä... XD

Mut Tuomas ja minä oltiin viimeisinä elossa fuck yeah!! Koska ollaan edelleenkin vaan niin pro. Ainiin ja joku naapureista oli kirjottanu siihen tuparilappuun että "Hiljaisuus kello 10..?" (mut jos pilkkua viilataan niin kyllä me 10 AAMULLA oltiin hiljaa. Olis pitäny laittaa tarkemmin että 22 aijai) JOO TOTTAKAI HAHAHAHAH 8D Mentiin 7am nukkumaan.. Sori :) 
No saatana sen kerran ku pidetään bileet (tää on ehkä 3 kerta vuoden sisällä) niin ihanku mua joku meluaminen kiinnostais, varsinkin sillon ku toi vastapäätä asuva apina on aiheuttanu koko talolle kuukauden eestä unettomia öitä. Toivottavasti kärsit paskanaama ♥ 

En voi kyllä muuta tehä kun kiittää kaikkia jotka ilmaantu~ ♥ Tuparilahjat laitan sit erilliseen postaukseen koska muuten tää ei lopu ikinä! 

0 kommenttia:

Lähetä kommentti