tiistai 8. toukokuuta 2012

Random elämää

Nyt kun oon saanu jopa kaks osaa meidän Hesa reissusta valmiiks, niin voin kirjotella jotain muutakin XD Perkele kun on vaivalloista saada tommosia keikka x Hesa juttuja valmiiks.. En tiiä miks mut niin se vaan on. ELÄMÄ ON!

Käytiin kattomassa Titanic 3D! Tosin taisin vasta lippujen ostamisen jälkeen mainita että se kestää yli 3 tuntia.. Hups. Mutta silti! Ja mä itkin ku vesiputous, niinku melkein koko sali. Että en ollu sentään ainoo!! Sit katottiin alkuperänen Titanic vielä Saanan kanssa pari päivää leffojen jälkeen. Nyt riittää taas vuodeks.. Tai no puoleks vuodeks XD Saan nimittäin hirveen pään/silmäsäryn itkemisestä + tietenkin se silmien turpoominen, että sen takii en oikeestaan itkekään ikinä kunnolla paitsi leffojen takia. Känni-itku on aina asia erikseen ku se on semmosta säälittävää XD
Mä en ikinä tiiä mihin laittais kädet kun ottaa kuvia.
Draw me like one of your french girls.
Näissä kuvissa mun hiukset on sentään vielä jotenkin inhimilliset. Mulla oli  varmaan 5cm juurikasvu ja mun "piilokalju" ei oo enää kalju kun se on kasvanu varmaan just sen 8m. Että luojan kiitos mulla oli maanantaina parturi!! Tuli kyllä nyt kunnon kesätukka ja ah tää on ihana *3* Ei oo varmaan ikinä ollu näin lyhyitä hiuksia 8D
Aijoo ja mulla on uudet korvikset! 8D

Ja ostin ehkä elämäni ensimmäisen sormuksen (luokkasormusta ei lasketa). Nakkisormet + sormukset  = no wai. En vaan osaa käyttää sormuksia mut jos mä tota nyt jotenkin, ku se on niin siistiiii!! Oon kyllä aina halunnu käyttää.
Oli muuten vaikeeta yrittää saada stacheja lähellekään niille kuuluvaa paikkaa..
Käytiin Tuomaksen kanssa myös kattomassa Hunger Games. Ja voi vidd mitä kakkaa : ) Tai siis oli se silleen ihan.. Ok. Mutta.. Joo ei. Vituttaa kun ne ei näyttäny kunnolla mitään tappokohtia vaan ne oli "sensuroinu" ne silleen vittumaisesti. Tyyliin "Öö.. Kuoliks tossa nyt joku vai mitä?" Ja SE OLI SAATANA K-12!!! Miks ei ees K-16=!!?=!?!?#?=!#) Mutta jos sen ajattelee romanttisena komediana tai jotain niin sit se on ehkä parempi. Ja se alkuki kesti 80% elokuvasta, ennenku mitään kunnolla ees tapahtu. MITÄ PASKAA!! Onneks en lukenu kirjaa ennen leffaa koska muuten mua varmaan ketuttais vielä enemmän.
Juotiin myös Jannen kanssa joskus!
Ja sain maailman hienoimmat verhot!! Oon valehtelematta halunnu noita Vallilan Kelohonka juttuja siitä asti ku ne tuli kauppoihin ja nyt vihdoin JEEEEE!! ♥ Nyt vaan haluun ne pinkit ja violetit ja sit petivaatteet. Ja sen yhen maton... Heippa rahat.
Nyt on moustacheja vaikka muille jakaa!
Mun vappu meni selvinpäin tänä vuonna. Valitettavasti :( Söin vitusti munkkeja ja join simaa ja sit meninki töihin ja sain tuplapalkan hohohoho! Eli ei sinäänsä haittaa.
Sit töissä söin tauolla munkkeja ja join kahvia.
Ja nautin mun kesätaukopaikan maisemista *3* Noi jäät suli tosta tyyliin 2 päivän päästä.
Mitäs muuta hmmhmmhmh.. Oon painanu töitä niskalimassa, ku täytyy ostaa uus auto. Sniff. Toi mun vanha oli mulla vasta vuoden :( Mutta maksoin siitä sen 400€ ja mä en kyllä todellakaan rupee sitä korjaamaan koska se olis loputon rahareikä. Tuntuu niin turhalta korjata 400€ autoo jollain 1000€:lla. Hrrrr ei. Ostan mielummin "uuden" paremman auton ja korjaan sitten sitä jos tarvii. Kunhan vaan saan sen auton joskus... Mutta mun Poppeli on silti maailman ihanin ♥ Vaikka se onkin ruosteinen bensahirmu XD Mutta siinä on asennetta! Eiks ekan auton oo aina tarkotuskin olla paska ja silleen.. NOT.

Käytiin Tuomaksen kanssa myös kattomassa Avengers.. JA VOI JEESUS!! En muista millon viimeks olisin oikeesti nähny noin saatanan hyvän elokuvan!! Mun ilme oli oikeesti melkein 99% elokuvasta "8DDDD". Ja mun teki mieli ruveta kiljumaan pelkästä ilosta. Se oli silkkaa pornoa silmille ja korville. Enkä kyllä keksi siitä mitään pahaa... Paitsi se että se ois voinu kestää 3 tuntia kauemmin : )))) Toista odotellessa ja silleen!! Haluaisin mennä kattomaan sen vielä 8 kertaa uudestaan. Se on kyllä pakko ostaa ihan aitona DVD:nä koska fuck me. Se kyllä nous heti mun lempparileffojen kärkeen! Ja aijoo.. Se on parempi ku Potterit. 

0 kommenttia:

Lähetä kommentti