maanantai 5. maaliskuuta 2012

You had me at hello


Jatketaan Pendulum viikonloppu postausta yeaaah!!
Part 2:
Ewert & The Two Dragons @ Tampere, Yo-Talo 11.02.2012


Aamulla.. "Aamulla" kun herättiin niin ei ollut edes darraa! Mutta en kyllä edellisenä päivänä juonu tarpeeks maukkaita kännejäkään että XD Ja melkein heti herättyä ruvettiin jo tissuttelemaan. Meidän hienot suunnitelmat sille päivälle oli, että käydään Duossa shoppailemassa ja kahvilla tms. Mutta ei me sitten jaksettukaan (ylläri) liikuttaa perseitämme senttiäkään. Eli meikkiä ja viinaa naamaan vaan.

Erittäin epäloogista.. Minkäs teet.
Mut ainiin. Saana oli kerrankin oikeessa! Saana: "Onks toi kuplahalli" Mä: "No ei muuten varmaan oo, ootsä ihan retardi! XD Mun on pakko ottaa kuva ja laittaa se twitteriin" Laura/Ari: "Se on oikeesti kuplahalli" Mä: "MITÄ VITTUAAAAAAAAAAAA!?!??!" Mun elämä meni murskaks.
BUTCHIII!!!
Miettikääpä sitä :)
Välillä tulee semmonen mystinen ahaa-elämys, että ei vidd kun hiukset on kivasti kerrankin XD Sitä tapahtuu erittäin harvoin.. Saakelin reuhka. PARTURIIN KIITOS!
Hyvä ryhti on hyvä... Tärkee kuva muuten!
Toi toppi on ihana !
Kun oltiin valmiita bailaamaan niin Laura heitti meidät Yo-talolle, kun se ei viittiny lähtee vaikka alunperin oli tarkotus (perkeleen kakkanaama ♥). Ne jäi Arin kanssa sairastamaan kotiin :( Yo-talolla ei ollu niin paljoo lössiä mitä ois voinu olla! Mutta niitä kyllä valu koko ajan sisään. Eli juomat käteen ja jammailemaan, as always!
Burning Hearts oli kans hyvä!
Kivoja miehiä soittamassa kivoja biisejä ♥
Tää on toinen kerta ku nähtiin Ewert ja ne oli aivan mahtavia! ♥ 
Eturivi duh tottakai! Mut ejakgjasg en kestä! Ne on niin ihania että DHHFAHFHAHF!! Moi. Ja silleen..
Valotikkuja kaikkialla osa 2 !
Pakolliset käsiposet YEAH!
Ewertin keikan jälkeen lähettiin suunnistamaan (kirjaimellisesti) Kuubaan! Kännykät kädessä.. Turistit vol 2. Mut tuskin oltais sinne päästy jos ei olis ollu kännykkää jossa on gps. Fail. Mutta päästiin kuitenkin! Jonottamaan ikuisuudelta tuntuvan ajan.. Ikinä joutunu baariin noin kauaa jonottamaan jeesh XD Paitsi ehkä sillon kerran valmistujaisviikonloppuna.. Mutta sitte ku vihdoin ja viimein pääs sisälle ni bailattiin perseemme irti!
Vessassa törmäsin Sonjaan, vaikka en kyllä tajunnu että se oli Sonja paitsi vasta 100 vuoden tuijottamisen jälkeen. Mulla on niin pitkät piuhat etten kestä.. Oli kiva nähä!
Pakolliset Tampereen baarin bessakuvat
Äijä oikeesti dataa baarin vessassa..
Tampereen baarissa oli jälleen kerran aivan saakelin kivaa! Millonpa siellä nyt ei ois.. Mut oli kiva tavata populaa ja sheikkailla jossain muuallakin kun Rumassa.
Seuraavana päivänä ei taaskaan ollut darraa HAHA in ur face! Ja lähettiin ajeleen kotiin siinä joskus 3 aikaan. Enkä muista yhtään että mitä me sinä päivänä sitte tehtiin.. Tuskin mitään.

Mutta oli kyllä aivan helvetin mahtava viikonloppu! Pendulum ja Ewert & The Two Dragons fuck yeah!!!!! Eikä todellakaan mitään kiitoksia Lauralle ja Arille :) ♥

Ja tässä postauksessa kesti ihan vaan sen takia näin saatanan kauan koska mä halusin kiduttaa Saanaa~

0 kommenttia:

Lähetä kommentti