tiistai 20. maaliskuuta 2012

Herpetiderpetiderp

Nyt mä jo unohin että miks alotin kirjottaan blogia.. XD Dementiaaaasfasgag. Teen nyt tämmösen random rant päivityksen, ennenku postaan hiuksista juttua ! Mikä toivottavasti on tässä kohta, jos saan aikaseks.


Sain viime viikolla kivan kirjeen luukusta~ ♥
Knife Party @ Circus, 5.4.
Knife Party @ Circus, 6.4.
Apulanta @ Lutakko, 27.4.
SCREW @ Gloria, 16.6.
Weekend Festival @ Luukki, 17.-18.8.
OH HELLOOOOUUUU!! Ei sitten sen enempää mitään.. Ja silleen.. XD Onpahan ainaki tekemistä! Sitten vielä just edellisenä viikonloppuna ennen Knife Partya on Tuomaksen synttärit niin huu! XD Aina kaikki tulee just samaan aikaan herranjumala! Pomo tykkää ku soittelen koko ajan vapaata hahshdhahd ♥

Yritin piirtää tiistai yönä mutta joo.. Kyllä mä sen melkein valmiiks sain! Mulle on tullu niin paljn pyyntöjä, että piirrettävää riittäis kyllä 100 vuodeks. Mutta nyt pitää vaan ottaa itteesä niskasta kiinni ja ruveta tekeen. Harmi vaan ettei mulla oo skanneria että saisin niitä sitten koneelle.. Ja mulla on semmonenkin ongelma, että en ikinä meinaa saada mitään valmiiks kun alotan aina uutta piirustusta XDDASDHAF Esim nytkin mulla on varmaan 10 melkein valmiiks piirrettyä.. Mutta se viimeistely on paskinta ikinä!
Perkeleen ryppynen paita mutta voi voi. Toi paita on ihana! Mulla on ehkä kerran elämässäni ollu pinkki paita ennen tota, jota käytin ehkä kerran XD Yritän nyt saada paljon värejä mun kaappiin ku on vieläkin vähän mustaa toi sisältö..
Eipä toi kyllä piparille (en osaa ajatella sanaa pipari piparina..) niin maistunu.. Melkolailla normaalia Kurkoo. 
Sain Saanalta ruusuja naistenpäivänä !! ♥ Olin käyny aikasemmin päivällä ostamassa sille tulppaaneja ja suklaalevyn~ Ja äijä ei ees huomannu niitä ku vasta joskus sadan vuoden päästä XDDD 
Leikkelin vähän paitoja tossa yks päivä.. Mun on pitäny tehä niin jo sata vuotta mut en oo ikinä viittiny. Mulla on kaapin pohjalla niin paljon paitoja joita en käytä, niin jos nyt tulis käytettyä!
Mä en kestä tota kissaa XDDD
Esim maailman hienoimmat kuoret?! Nyt mä haluun noi kaikissa väreissä.. Ja niitähän ei olekaan kuin 9 erilaista ja mulla on nyt jo yli 20kpl kuoria.. Whoops. No on niin kallis kännykkä että pitää sitä ny hemmotella! XD Tai jotain..
Mulla on ollu kuumetta perjantaista asti on/offina että voi perkele. Saanalla oli mahatauti jonka mä kovasti yritin saada siltä, mutta EN PERKELE SAANU! Mulla on ollu mahatauti viimeks joskus 10 vuotta sitten.. Että.. Mä oikeestaan haluun sen, koska en muista minkälaista se on XD Ja angiinaa mulla ei oo ollu ikinä.. Eikä oikeestaan mitään muutakaan paitsi kuumetta ja sitäkin ehkä kerran vuodessa. Niin nyt perkele suatana. 
Oli mulla varmaan jotain muutakin superhienoo, mutta en nyt muista. Ei voi midist! 

3 kommenttia:

  1. Ikinä ei oo liikaa keikkoja!! XD Varsinkaan jos on jotain niinku SCREW <3

    Noi kuoret on todellakin maailman pornoimmat. Piste.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HAAAHHAHAH kuolin tolle sun nimelle! XDD

      No ei niin!! AAAAAAAAAAA SCREW SCERTERTETREWT! ♥

      Omnomnomnom *3* Tosin mä jo vähän pahoinpitelin niitä ku tiputin mun kännykän lattialle niin nyt siinä on semmonen naarmu siellä kulmassa XD

      Poista
    2. Mietin hei pitkään jotain loistavaa nimee! XD

      EVO yks tuhoaa heti hienot kuoret ;__;

      Tähän väliin taas http://kuvaton.com/k/Ytd7.jpg :)

      Poista