keskiviikko 18. tammikuuta 2012

The only thing you really know about me is...

Jeejee huomenna luovuttamaan verta mutsin kaa! Tai no ainakin yrittämään koska mulla on vähän semmonen kutina että mun hemoglobiini on taas laskenu, mutta ei voi tietää ennenku menee kokeilemaan! Plus haluun tietää mun veriryhmän 8D Sitte mennään ettimään mulle lenkkikenkiä. Se kuulostaa niin kettumaiselta tehtävältä ettei tee yhtään mieli.. Jumppapökät mä sain jo äitiltä! Niitä pitää vaan lyhentää about 5cm.. Etten kuristu niihin. Ainiin ja jumppapallon! Se on sininen ja pyöreä.


Eilen oli kisujen aika eläinlääkärille kastraatioon. Mulle tuli karmee olo kun vein ne sinne ja Yoda oli ihan paniikissa ja se mauku ku olis tehny kuolemaa :D 
Söin vessassa nuudeleita ja pidin Yodaa sylissä kun se oli ihan raasu ja ei halunnu olla yksin ollenkaan sen leikkauksen jälkeen. Se vaan hoiperteli mun perässä koko ajan jos lähin johonki :( Voi mun pikkusta.
Hurrdurr olen lääkepöhnässä duurrrrr! Legonkin oli pakko lähtee kävelemään aka raahautumaan ympäri kämppää kun se vihdoin parin tunnin päästä heräs. Oli hienon näköstä kun se meni vähän matkaa ja sit se nukahti kesken kaiken ja läsähti lattialle ku mikäki raato XDDD
Yoda paino tasan 4kg ja Lego 4,8kg! Sit se eläinlääkäri sano että Legon pitäs vähän laihuttaa.. EIHÄN SE EDES OLE LÄSKI! XD 800g painavampi ku Yoda, hei camoon!
Helvetin karvanen huppari. Enkä muuten omista kaulaa.
Katsokaa naamaani. En oo enää Ironman! Otin lävärit uutena vuotena pois eikä porukat oo vieläkään huomannu XD Eikä kyllä kukaan muukaan ellen mainitse siitä. Kyllä niistä sillon valitettiin ku ne oli siinä, mutta sitten ku otin pois niin kukaan ei ees huomaa 8D On muuten pikkusen vapautunu olo kun pääs niistäkin eroon. Eihän mun oo pitäny ottaa ne pois ku vuoden, mutta ei oo ikinä ollu tarpeeks munaa. Nyt on mucho better!
Sain Jannelta synttärilahjaks Gazetten TOXIC limited editionin!!)!(¤♥♥(¤/IFJAFHAFH!!! Nyt saan taas deletoida yhen jutun pois mun lahjalistasta 8D Toi on niin saatanan hieno kun se on kirja, mutta se on kuitenkin albumi. Tai silleen XD CD ja DVD siellä kuitenkin on ja miljoona sivua pornoa~


Tilasin tänään saatanan hienot kengät :) Koska en kestä mun himoa JC:n kenkiin, niin oli pakko tilata toisenlaiset 100 kertaa halvemmat, kunnes saan ne ihan oikeet. Ah. Johan helpottaa. Kunhan saan ne käteeni.. Heti kiitos?!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti