tiistai 22. maaliskuuta 2011

I'm not insane, I'm not insane.

Wruum ja silleen.
Nyt on autokoulun 2 vaihe done and done! Siellä meni koko päivä mutta selvittiin Saanan kanssa hengissä kiitos meidän radiopuhelimien! Puhuttiin ajomatkat sinne ja takas ihan kuola poskella, peräkkäin ajellen. Ei se niin paha päivä ollu kyl muutenkaan. Vaikka mitään uutta en kyllä tainnu oppia.. Paitsi sen että Saanan autossa on mysteeriset renkaat!! Ja että radiopuhelimet rocks!

Perjantaina nautiskeltiin alkoholia meillä sivistyneesti Saanan ja Tuomaksen kanssa, kun taas sit lauantaina talo täytty sukulaisistaki ja illalla lähettiin baariin! Ah, baariin~
Sukulaiset on kyllä aina niin mukavia... T ainakin tais saada ikuiset traumat 8D

 I can haz a drink, yez? Ilmeellä läpi elämän.
Hurrdurrdurr ja derp derp!

Ilta meni maukkaasti, vaikkakin sain kyllä jossain vaiheessa kunnon nosebleedin ja se ketutti vähän.. Muuten kyllä helkkarin kivaa! Krapulaa ei oikeestaan taaskaan ollu. Mitä nyt väsytti as always.

En menny sillon viimeks sinne parturiin sit ollenkaan. Päätin että hommaan sit ihan priva ajan yhelle toiselle parturille ja säädän sitten sen kanssa koko sydämeni kyllyydestä. Jos nyt vaan saan aikaseks hommata sille ajan :D Olis kyllä jo aikakin tehdä tälle reuhkalle jotain. Mietin että vetäsen lyhyeks pitkästä aikaa ja sit jotain  muuta lisäks, saa nähä!

Oon taas vaihteeks tilaillu ebaysta tavaraa  (voi jeesus ebay koituu mun turmioks). Ni nyt sitte saa odotella kuola poskella niitä 12(?) pakettia sieltä dindindiiiin! Pari paitaa ainaki tulee, korviksia, kengät yms mukavaa settiä~

Mutta nyt keittämään kahvia ja valmistautumaan töitä varten. Ja ei, en odota onneks torstaita ku kuuta nousevaa. Siitä lisää sit joskus, cya!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti