sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Bonobo

Aika kierii niin nopsaan edelleenkin että huh huijaa. (Työ)Viikonloppu on onneks ohi niin nyt pääsee odottamaan ens viikonloppua kuola poskella. Pääsee pitkästä aikaa kunnolla baariin, ja tällä kertaa meinaan kyllä sheikata perseeni irti!

Mitään ihmeellistä ei oo oikeestaan tapahtunu viime viikolla, perus lagaamista yms.
Sain kyllä eBay paketin jota olin odotellu!
Tää paita on ehkä rakkaus. Off the shoulder paidat on niin mun juttu ja tääkään ei maksanu ku jotain 8€ ehkä.. En muista.

Perjantaina käytiin kaupoilla ja törmäsin super mahtavaan tarjoukseen, joten päätin sit repästä ja ostaa uuden kameran!! Oli tarjouksessa -110€ alkuperäsestä hinnasta niin eihän sitä voinu sinnekään jättää.
Canon Powershot (His name is BONOBO!!) blablablaa, eli päivitin vaan vanhan Powershotin uudempaan versioon. Se vanha oli todellakin VANHA.. Ainaki 8 vuotta varmaan. Anywaaaaays! Tää on kyllä tosi näppärä ja laatu on HD-luokkaa, ainakin sillon ku osaan käyttää tätä.. Räpeltäessä oppii. Vielä ei oo valittamista löytyny!

Ja aina kun saa uuden kameran, ensimmäinen kuvauskohde: 
Mau ♥ On se vaan niin söpö~


Tänään käytiin Saanan kanssa Jyväskylässä viemässä auto veljelle, ni siinä samalla mentiin Mäkkäriin syömään ja käytiin Sittarissa.. VIRHE! 
Nää kengät suorastaan huus mun nimee siellä! Olihan nää sitte pakko kiikuttaa kotiin. Ehkä siisteimmät tennarit hetkeen!

Saana ei vaan osaa..

Hiuskriisi iskee jälleen. Parturi olis torstaina mutta mulla ei ole harmainta hajuakaan että mitä helkkaria mä tälle pehkolle oikein teen.. Ehkä vaan otan latvat ja sitte meen yhelle toiselle parturille ja väkerrän jotain ihan erilaista.. Vihaan hiuskriisejä stna!

Keskiviikkona on autokoulun 2 vaiheen liukkaanratajuttumikälieonkaan. Ja voisin taas valittaa siitä kuinka perkeleen turha autokoulun 2 vaihe on. En onneks osaa ajaa vaikka teen sitä työkseni.
Ja ja ja sitte sitä seuraavalla viikolla tuleeki perkeleellisen paljon mustetta ihoon~ Täytyy nyt nauttia tästä ku pääsen hetken aikaa saunaan, ku sit ei taas pääse ainakaan kuukauteen 8D 

Oli mulla varmaan jotain muutakin, mutta perkele ku rupes väsyttämään ni taidan kattoo Sex and the cityä ja lagailla ennenku meen töihi.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti