tiistai 13. joulukuuta 2011

You got your guns and war machines

Olipahan taas rankka viikko! En oo tainnu ikinä ravata noin useesti baarissa yhen viikon sisällä.. Aka 3 kertaa Rumassa whooo!! Keskiviikkona, perjantaina ja lauantaina : )))))) Hups. Keskiviikkona piti mennä ihan vaan sen takia koska mulla oli vapaata eikä ikinä päästä keskiviikkosin. Huom oli vaan ihan PAKKO.
Perjantaina oli VETO ja Ewert and the two dragons Lutakossa! Sitä ennen käytiin Katseessa ja sen jälkeen mentiin Rumaan. Perseen perse mikä keikka! Ewert oli lämppärinä, enkä ikinä ollu kuullu sitä mut ei vidd oli aivan saatanan hyvä! (Plus en kestä sen laulaja/kosketinsoittajan kuumuutta) Ja Veto siihen päälle niin terve! Ensinnäkin se fanituotteita myyny jäbä oli ehkä parhain ikinä! XD Se oli super mukava ja se anto meille alennusta koska ollaan esim parhaita iteki? <3 Sitte mentiin pelaamaan sitä perkeleen jalkapallopeliä jonkun ihan random ulkomaalaisen kanssa joka sekin oli mukava. "I suck at this game.." "Actually you are not that bad!" Se peli on kyllä saatanan kätyri.. Mut se nainen jonka kanssa pelattiin, osaa varmaan pelata sitä unissaanki. Sitten juotiin. Sitten mentiin keikalle eturiviin hahaa!! Parasta settiä! Keikan jälkeen ninjailin ja sain settilistan~ Josta Laura ja Saana veti kivipaperisakset että kumpi sen saa, koska Laura nyt on kuunnellu Vetoo varmaan pari vuotta ja mä ehkä 2 viikkoo :D Laurallehan se män! 


Omnomnomnomnmomononmo!

Ihana Saana! 



Ja itse Vedosta oliki sitte vaikeempaa saada kuvaa kun oli niin perkeleen pimeetä!
Omnomnomnom..


Sitten bailausta Rumassa ja aamu 6 bussilla kotiin! Ja lauantaina heti lisää ryyppäystä koska Saanan 20v baareilut!! Oli parastasghagjhagha!! Tultiin taas 6 bussilla kotiin ja oli kyllä vähän jäätävä olo.. XD Jotenkin nää ryyppäysputket saa mussa darraisia oloja aikaan, vaikka yleensä mulla ei ikinä oo yhtään mitään paitsi väsymystä. Ihanku olis ollu 2 päivän darra jeesus sentää XD   Tai sit musta vaan tulee vanha..... DINDINDII!


Olemme absolutisteja~ 


Tässä kuussa en sitten juokaan yhtään mitään ikinä (paitsi uutena vuotena) koska palkka on taas puolet pienempi enkä tajua että miksi vitussa :) Eli kukaan ei saa joululahjoja, onnee teille <3 Ei vaiskaan. Pomo soitti mulle eilen niin saan joskus tammikuussa mun vuosilomapäivämitkäviddnrahatonkaanentiiä!! Niin sitten voin taas hengittää. Tällä kertaa laitan ne melkein varmaan kaikki säästöön ihan vaan pahan päivän varalle :D Tai sit en.. Tai jos otan vaan yhen tatskan ja sit laitan ne säästöön :))))))) Ei paha eihä? Ja uuh heti uuden vuoden jälkeen VIIKON loma! Pisin loma ikinä, ellei saikkua lasketa! XD Mutta ah, saan olla viikon kännissä ja juhlistaa mun synttäreitä :) Kattokaa ku oon viikon gänässä.. Saatan olla jotain 2-3 päivää sitte loppuu kunto. Tervetuloa vanhuus.


En malta odottaa että saan paketoida kaikki joululahjat!! ;___; Se on melkein parasta joulussa! No ei sentään, mutta kuitenki! Laitettiin kaikki joulukortitkin postiin, paitsi yhtä jonka muistin just tässä tyyliin tunti sitten.. STNA. No se ehtii vielä normimerkillä! Mä niin säälin  postilaisia joulun aikaan.. 




Ainiin!! MULLA ON 24 PÄIVÄ VAPAAAAAAAAAAAAAHAHHAHAHAH!!! ♥ Joulupuuroo~ ♥

0 kommenttia:

Lähetä kommentti