tiistai 8. marraskuuta 2011

Kahvi on vaarallista

Laura ja Ari tuli tänne tosiaan 4.päivä perjantaina 23-1 aikaan ja lauantaina sitte alotettiin aikasin nesteyttäminen ja pelattiin monopoli juomapeliä 8D Monopoli on edelleenkin maailman mahtavin lautapeli! Prkl!
Illalla suunnattiin Rumaan (ylläripylläri) ja ei voi taas sanoo muutaku että olipahan jälleen kerran hauskaa~ "Laita Knife Partya!!" "Justhan sitä tuli" "No.. Niin? Laita eri biisi!" "..." 
Rumailun jälkeen mentiin syömään yökiinalaiseen, johon meidän on pitäny mennä varmaan vuos.. Mut oli aivan saakelin hyvää mättöö! Tommosta vois vedellä joka kerta baari-illan jälkeen.









Sit meidän OLI TARKOTUS mennä Tampereelle 11 päivä perjantaina, mutta perkeleen Pendulum peru keikkansa niin ei me sit mentykään >:( Ne tulee prkl Suomeen vasta helmikuussa.. Liian pitkä aika on liian pitkä. Sain sillon torstaina just kipsin pois niin toisaalta vaan ehkä ihan hyvä ettei menny heti keikalle :D Lääkäri (joka ei osannu ees kattoo röntgenkuvia) ei antanu mulle yhtään enempää sairaslomaa, joten siitä sit suoraan töihin! Ekat työpäivät oli kettumaista tuskaa kun käsi yritti repiä ittesä irti. Mutta nyt se on jo paljon parempi, vielä on särkyä mutta oma vika ku en oo jaksanu jumpata sitä XD 
Mentiin tosiaan sit perjantaina Rumaan (oi kyllä) ku ei kerran Pendulumiin päästy. Minä, Saana, Meiju ja Arttuli! 



Monopoli juomapeli on parasta ja Yodakin on sitä mieltä!
Siihen loppuki sit mun huima 5 viikon ryyppäysputki koska nyt täytyy tehä töitä taas niska limassa. Tai no siihen asti kunnes on Saanan 20v. Ei sillon perkele olla töissä oli mikä oli!!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti