sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Ruisrock 2011

Nyt ollaan vihdoin muutettu, mutta selittelen siitä sit lisää tässä joskus ja lisäilen kuvia ku saadaan paikkoja ehkä joskus inhimilliseen kuntoon! On vaan pakko sanoo että voi perkele kun on hieno kämppä~


Perjantaina lähettiin Saanan ja sen siskojen kanssa Ruissiin!! Meillä oli vaan perjantaille liput, koska muina päivinä ei oikeestaan ollu mitään mielenkiintosta. Probiili (aka Honda) toimi jälleen uskollisena festariajoneuvona, mutta Saana joutu tällä kertaa ajamaan hoho!


Nukuttiin Saanan kanssa sinä yönä max 2 tuntia, koska ollaan idiootteja ja herätys oli ihan liian aikasin.. 


Jossain vaiheessa ku oltiin päästy (mä vihaan sitä jumalatonta kävelyä sinne) Ruissin alueelle, mentiin heti ensin ostamaan bändipaitoja. Ostin ite vaan Prodigyn paidan joka on vitun hieno. 
Toi bajamaja oli ku sauna.. Bajamajat on aina niin ihania
Sit mentiin rannalle käppäämään ja lilluttamaan varpaita vedessä. Ja tietty kattomaan Carpark Northia! Ne jätkät oli ihan liekeissä!! 
Romanttista kävelyä rannalla. Not.
AHOOIGAHSJGH!
Meijusta tuli tyrnee.
Saanan varpaiden hukuttamis operaatio osa 1
Toi kosketinsoittaja oli niin paras etten kestä!! Se oli ihan sekasin! Ne veti maukkaan keikan omnomnom!
Keikan jälkeen mentiin.. Tai no mä menin.. Hyppäämään vittu benjiä!!! 
Me no likes these things..
Sit tuli masennus ku tajusin että kuolen kohta.
Mut sit tajusin että en voi mennä angstisena kuolemaan joten oli pakko nauraa. No ei vaan. Toi mun vieressä ollu tyyppi oli niin paras, ettei sille voinu ku nauraa XD
Noiden valjaiden kanssa kävely oli yhtä helvettiä ihan tälleen tiedoks.
Siellä ylhäällä oli kyl hienot maisemat! Ja sit tajusin että mun pitää hypätä..
BOJOING!
Ja sitten tuli jeesustelu-vaihe! Huusin myös jotain erittäin hienoo tuolla XD
Olin ihan täpinöissäni, enkä tajunnu jännittää ku vasta sit ku pääsin sinne koppiin ja se rupes nousemaan ylös.. Oli muuten aivan vitun korkeella! XD Se tyyppi siellä kopissa sano että se laskee 3,2,1 ja sit mun pitää hypätä. Se muuten laski helkkarin nopeeta sen ja sit lennettiin. SE OLI NIIN PARASTA SAATANA!!! Olisin tahtonu mennä tyyliin heti uudestaan. Oon niin monta vuotta halunnu hypätä benjiä ja nyt vihdoin pääsin! Se oli todellakin sen 60€ arvosta! Aion kyllä joskus vielä tehä sen uudestaan~ Seuraavaks vuorossa laskuvarjohyppy!
PARRAMORREEEE!!
Sit joskus sen jälkeen mentiin kattomaan Paramoree. Ei helvetti mitä settiä! Jeremy on aivan helvetin kuuma lalalaa.. Basisti addiktio iskee jälleen. Jossain vaiheessa Hayley otti yleisöstä randomisti jonkun lavalle laulamaan sen kanssa. Olin ihan monttu auki siinä vaiheessa, koska se oli aivan vitun siistiä! Saman biisin aikana se käski ihmisiä juoksemaan mereen ja ihmisethän muuten juos! Kipinäshow ja se paperisilppumeri oli aika perkeleen hienon näköstä. Ja biisivalinnat, välispiikit ja kaikki oli ihan f'n awesome!
Sieltä mentiin suoraan kattomaan Hurtsia! Theo on kuuma.. Sen lavakarisma oli jotain niin hienoo. Ja se oli niin sulosta kun se heitti ruusuja yleisöön~ Hyvän keikan veti!! 
IT'S FUCKING PRODIGY BITCHES!!
Olin ite paljon lähempänä lavaa, Sussu otti muute kaikki nää kuvat !
Päivän viimenen ja odotetuin keikka oli THE PRODIGY WOOOOT!!!! Olin ite siinä aidan luona ja voi vittu sitä painetta siinä! Siitä kyllä näki täydellisesti ja se oli muutenkin viddn hyvä paikka~ Riehuin koko keikan niin paljon ku ihminen vaan voi riehua keikan aikana ja taisin laulaa jokaisen biisin. Yhessä vaiheessa en ees huomannu sitä että Keith oli hypänny sieltä lavalta yleisön sekaan.. Huomasin sen vasta sit ku se seiso alle metrin päässä musta. Ei saatana se oli niin siistiä!!! Se vaan flirttas kaikille ja suuteli jonkun naisen kättä, ennenku kiipes takas lavalle. Ne soitti parhaat biisit ja kaikki se varjonyrkkeily yms oli jotain vitun parasta! Yhen biisin aikana nauroin yksikseni koska oli vaan yksinkertasesti niin saatanallisen hauskaa. Nekin myös teki sen että pyys yleisöö menemään alas ja hyppäämään sit sieltä ylös! Oli niin hienon näköstä kun kaikki (ainakin siinä mun näkökentässä) meni alas ja hyppäs samaan aikaan ylös! Ja siellähän ei tietenkään ollut ku pari ihmistä ja silleen..
Se tuntu niin härskiltä ku tuns miten se maa liikku ihmisten alla. Odotin siltä keikalta paljon, mutta se kyllä meni yli mun odotusten! Se keikka ei olis tosta paremmaks voinu muuttua!


Keikan jälkeen oli semi kuollu olo, joka paikkaan sattu ja olisin voinu juoda 200 litraa vettä. Onneks Sussu ja Meiju piti meidän laukkuja keikan ajan, koska kaikki mun tavarat olis kuollu siellä XD Sit piti hinata hikinen perseensä sieltä pois ja sehän vasta oliki mukavaa.. En tajua miten ihmiset ei vaan osaa kävellä eteenpäin ilman pysähtelyä. Käveltiin aina ehkä 3 metriä ja sitte pysähyttiin hetkeks ja sit taas käveltiin. Sit joku random tyyppi yritti iskee mua trolol! XD Ku päästiin meidän yöpaikkaan (eli Saanan sukulaisille) ni olisin voinu lillua suihkussa 100 vuotta ja nukahtaa samalla sinne.


Lähettiin sit lauantaina ajamaan takas kotiin. Oli ehkä hieman väsyny olo ku sai nukkua vaan about 6-7 tuntia, ja olisin ite voinu nukkua ikuisuuden.


Ruissi on ihan kiva festarina, mutta se on ehkä maailman paskimmassa paikassa! En vieläkään tajua miten ne on ottanu tommosen paskapaikan siihen.. Huh. Paramore ja Hurts oli molemmat pirun hyviä, mut ei vidd Prodigyn keikkaa voittanu mikään!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti