sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Ahkeraa nesteytystä juhannuksena

Ai miten niin oon hieman jäljessä näistä päivittelyistä.. On ollu niin paljon tekemistä etten oo melkein ees jaksanu istua koneella. Tai no jos oon ni sit oon vaan katellu jotain sarjoja tms :D


Mut jepa! Mun juhannus alko jo keskiviikkona, koska sain vapaata to-su! Lähettiin sit keskiviikkona jo mökille hillumaan, eikä tultu sieltä pois ku vasta sunnuntaina. Juhannus ei oo juhannus jos sitä ei vietä perseen näkösenä keskellä metsää..! Valmistautukaa erittäin tärkeisiin ja kökön laatusiin kuviin jee! + Oon vuoden luontokuvaaja! "Kato ny! Näätsä ton ruskeen pisteen tuolla vihreen keskellä?! Se on peura perkele!" 
 Nestettä omnomnom! Tässä ei todellakaan vielä ees ollu kaikki.. Tuomas pelasti meidät ja toi lisää juomista meille, kun ei tajuttu ostaa tarpeeks. Ei aina mee ihan putkeen! 
 Kivat sulkapallomailat..
 Pelasin varmaan ekaa kertaa ikinä Mölkkyä!! Se oli parasta! Ja voitin ekalla kerralla muhahah~
 En tietenkään olis tahtonu mennä tönäsemään Saanaa järveen..
 Perjantaiyönä meillä oli tietenkin kokko! Eihän juhannus oo mitään ilman sitä. Oman kokon jälkeen mentiin hillumaan naapureiden kokolle.
 Pirun hieno auringonnousu~
 Käytiin myös soutelemassa (tietenkin ihan selvinpäin ja silleen). Se oli kivaa!
 Hieman haastavaa näillä tärisevillä käsillä..
 Arttu toi akustisen kitaransa mukanaan, joten saatiin kuunnella hienoja biisejä samalla ku istuttiin nuotiolla. Esim jotain parasta!
Juhannus oli kyl yks parhaimmista taas! Porukkaa oli kivasti ja tekemistä riitti. Käytiin saunassa ja uimassa varmaan 100 kertaa. Pelattiin mölkkyä, ristiseiskaa ja sulkapalloo. Syötiin lettuja ja hauhta! Sit vaan hengattiin ja riehuttiin ympäriinsä. Ei nukuttu kovin paljoo koko aikana.. Ah, teltassa nukkuminen on aina niin kivaa.


Mut oli kyl aivan perkeleen kivaa~! Ens vuonna taas uudestaan.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti