perjantai 15. huhtikuuta 2011

First and the last words from you are in this song

Diudiidiuuuu!! Huomenna Apulanta @ Himos Areena !! Ja sit seuraavana viikonloppuna Apulanta @ Lutakko !! Hell yeah~ Kerrankin voin sanoo että pääsen bilettämään 2 viikonloppuna peräkkäin, mikä on erittäin harvinaista.

Saa nähä miten selviän huomisesta, ku lähetään aamulla JKL ja sit Areenalle klo 22-04 ja oon ehtiny sit ennen sitä nukkua max 3 tuntia.. Mut no. Ei tunnu missää!

eBay paketteja on tipahdellu postilaatikkoon niin perkuleesti että ei voi valittaa! Mutta se mitä kaikista eniten odotin tuli oikein kotiovelle asti~
the Gazette  - THE NAMELESS LIBERTY AT 10.12.26 TOKYO DOME. Ja limited edition tottakai (on muuten magee kansikuva)! Jossa on olennaisesti 3 DVD:tä ja kuvakirja. Kusin hunajaa kun sain ekan dvd:n laitettua soittimeen ja volat väännettyä kaakkoon.. Ei voi muuta sanoo ku että voi FUUUFUUFUFU!! En tajua miten ne aina vaan voi vetää niin että silmät ja korvat alkaa vuotamaan verta koska se on vaan niin helvetillisen täydellistä. Ja onhan sekin tietenkin mukavaa kun kyseiset herrat pääs ensimmäistä kertaa Tokyo Domelle.. Jeesus. G!! ♥
En malta odottaa sitä että Lauran kanssa päästään ihan kunnolla kattomaan ja huudattamaan toi dvd.. Siitä ei nääs seuraa mitään hyvää 8D

Mutta on ne eBay paketitki tosiaan ollu kivoja!
 Toi robotti on niin söpö! Ja Transformers nerd ohai.

 Korviksiaaalalalal. Noi nallukat (jotka näyttää erittäin epämääräisiltä) tuli ilmaseks.

 Ja laukut joista toi musta on niin helkkarin ihana. Rakastan laukkuja joissa on hullusti taskuja 8D Toi nalle on random..

 Dididii Supermaaaan!

Random valkonen toppi ja R2D2!! Miten niin pieni nörtti asustaa sisälläni.. Not.

Laihtumisessa on se huono puoli että esim toi R2D2 miesten S-kokonen paita on kohta jo kunnon teltta (kuten jotkut vanhoistaki vaatteista). On se vaan niin väärin että miehille tehään niin helkkarin hienoja vaatteita :D Mutta sit taas siinä on se hyvä puoli että aasialaiset naisten hienot paidat mahtuu (prkl ku o pienikokoiset vaatteet) YAY! Kuten just toi ylempi UK lippupaita.

Oon ostanu kaikkee muutakin maukasta, kuten esim 3 kengät.. Hups.

Ainiin ja vihdoinkin valmistuneesta tatskasta oon kokonaan unohtanu ottaa kuvaa. Mut se tulee sit ehkä seuraavassa postauksessa. Nytki mietin että pitäskö repästä ja ottaa vielä yks kuva ennen kesää. Jeesus sentään mitkä himot.. Enkä onneks just ollu ku 3 kertaa hakattavana... Mut on se kiva ku on töitä niin saa hemmotellaki itteesä 8D Tatuointien ottaminen on mulle ku hieronta tai kylpylä toisille.

Mut nyt.. Invisible Man season 1 !!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti