maanantai 17. tammikuuta 2011

Pendulum 'n' shit

Viime postauksessa mainitsinkin että tuli tilattua vähän tavaraa Official Storesta. Sain sen jo tänään! Se poika oli söpö joka toi sen mulle... Anywaaays!!
Me tosiaan innostuttiin _hieman 8D Mut sen kerran ku tilaa ni parempi sit vaan tilata kerralla paljon. Sehän on edullisempaakin... Tai sit ei.

Herkän kokonen pahvilaatikko, jonka sisältä paljastui.. *drumroll*
Perkeleellinen kasa tavaraa!
Toi hai-paita on niin hieno etten kestä. Kuten muutki! Ja kaikki on just sopivan kokosia, tai no Witchcraft on ehkä vähän iso.. Mut ei kyl haittaa.
Pendulum @ Brixton Academy CD/DVD boxi (joka on vidd hieno), jonka mukana tuli paita ja..
Juliste, 3 kaks puolista kuvakorttia, tommonen keikkaranneke ja vidd siisti tommonen.. Juttu. Jolla voi spraymaalata kuvan paitaan tms. Ei hajuakaan mikskä sitä oikein sanotaan, but you get the point.
Ja sitten In Silico, Immersion ja The other side levyt + Hold Your Color, jonka ostin tässä joskus Xstä.
Saana tilas myös ton keskimmäisen paidan tuolla, ja sellasen helvetin makeen Silico paidan, samat cd:t, hupparin ja sitte avainnauhazydeemin! Postikuluja tälle paketille tuli about 20€ ja tuli 4 työpäivässä!! Eikä noi silleen ees maksanu paljoo ku ajattelee mitä kaikkee sai! Oon ku pikkulapsi jouluna atm. Rakastan bändipaitoja yli kaiken! Ne on aina hienoimpia~ 
Materialismi on kiva asia haha.

Ollaan myös tilattu vähän lisää juttuja, joista sit taas kerron ku saadaan ne 8D Tää on niin koukuttavaa ettei mitään rajaa. Pakettien odottaminen on vaan perseestä aina ikuisesti aamen. Haluais aina kaikki tilaamansa tavarat heti.

Tää kuvien uppaaminen on kyllä hieman syvältä ku ei muistettu Jonin kanssa tilata sillon tähän koneeseen korttiasemaa, niin en saa kamerasta niitä kuvia tälle koneelle. Pitää aina rampata porukoiden koneella. Täytyy seki joskus hommata ihan tulevaisuutta ajatellen. Jos tässä kohta vihdoniki löytäis kämpän ja pääsis muuttamaan ni mites sitte uppaan kuvia ku Saanan läppäri on kakka etten voi hyväksikäyttää sitä.

Tässä teille herkkä naamakuva. Vihaan talvea piste.
Ollaan suunniteltu että lähetään Tampereelle tässä joku viikonloppu ku Laurallakin on vapaata! Mä niin himoitsen baariin etten kestä!! Saatanallinen baarihimo kljfasljgsg. En tiiä millon viimeks olis tehny näin paljon mieli lähtee bilettämään.. Mut ehkä tätä himoa sais jotenkin lievennettyä ku Laura hinaa perseensä tänne ens viikolla~

Käytiin muuten lauantaina kattomassa Green Hornet 3D Saanan, Tuomaksen, Sussun ja Meijun kanssa! Se oli aivan helvetin hyvä! Kato on qma........! Ostin parit korvikset ja S-kaulakorun johon oon ihan rakastunu. Tää on yks mun lempparikoruista, vaikka en yleensä ees tykkää kultasista.

Pitäis myös hommata sitä tatska-aikaa ennenku tuhlaan kaikki rahat johonki interwebz tilauksiin :D Pää hajoo jos en kohta saa taas mustetta ihoon.. Jumalattomat vierotusoireet! Otin tän edellisen syyskuussa.. Yhh.
Saa ny taas nähä millon saan seuraavan bagajgKSg.

Perse jäätyy tässä istuessa...

Pnuum is out of here!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti