tiistai 11. tammikuuta 2011

Join the circus of people

Hurr durr durr!

Uusi vuosi ja uudet kujeet. Tai jotain sellasta :D

Joulu meni kivoissa merkeissä koska mä sain sittenkin joulukuusen kiitos Jokisten!! ♥ Oon näin vanhuksenakin vielä sitä mieltä että joulu ei ole joulu jos ei oo kuusta. Piste.
Sulin myös töissä ku sain parilta asiakkaalta joululahjat, olin ihan onnesta soikeena ku löyty lahjapaketteja~
Sain synttäri/joululahjaks uuden tietokoneen (jota en onneks odottanutkaan ku 100 vuotta), niin aika saattoi hieman kulua sitä räplätessä. Ensin piti kuitenkin se koota veljen kanssa yms.
Ah, ihailkaa tätä komistusta~
Ostin myös tässä joskus uuden 23 tuumasen HD näytön.. Ah. Nörtteyteni on virallisesti turvattu *3* Tässä riittää tehotki (lievästi sanottuna) mutta jos en nyt niistä sen enempää selitä :D

Joululahjaks sain semmosen siistin hajuvesipaketin, Sussulta töhkiksen, Meijulta hullun siistin baarilaukun ja Saanan porukoilta tyynyliinan joka on epic XD Sit jotain muuta sälää.

Uutena vuotena tosiaan biletettiin ihan täällä meillä kavereiden ja perheen kanssa. Ja alkoholilla ei tietenkään ollut osuutta asiaan~ Pamauteltiin raketteja ja mentiin nukkumaan hmm 6-7 aikoihin, ei voi muistaa.
Pakollinen naamakuva. Ei ikinä yksinkertasesti vaan jakseta tai sit muisteta ottaa kuvia.

Täytin tosiaan 19 viime keskiviikkona, joten päästiin sitte juhlistamaan sitäki. Laura tuli tänne ja lähettiin sitte porukalla Rumaan rumailemaan ♥ Ah, Ruma on paras ikuisesti aamen!
Ilta meni ehkä parhaiten ikinä ja saatiin bailata Pendulumin tahdissa ja nautiskella Monstereita~
Joskus pitää kyllä ottaa se shottitarjotin siellä 8D

Mitäs muuta.. Käytiin Saanan kaa joskus JKL aleissa ja löysin 2 täydelliset mustat housut ja mä vihaan housujen ostamista ku ikinä mitkään ei näytä hyvältä. Sit yhen hameen ja 2 paitaa ah~
Hesasta ostin sillon Pendulum reissulla ainakin baarilaukun, PacMan olkalaukun joka on aivan sairaan siisti! Sit kihartimen, jotain random sälää yms. Ja nää:

Ja tota Die Facebook Die paitaa oon ettiny ikuisuuden ♥
Oli pakko ostaa ku -50% !! 


Ja tietenkin sitte tää f'n awesome Immerse Yourself - paita ♥

Tänään tilailtiin myös "vähän" tavaraa Pendulumin official storesta.. Heh. Vähän on erittäin lievä ilmaisu mutta siitä sitte enemmän ku joskus saan sen paketin 8D
Sain myös vihdoin tilattua Gazen uuden dvdn, eli sitäki sit odotellessa~

Vaihdoin leiskaa koska se edellinen oli ihan kädestä hrr.. Saa nyt nähä kestänkö tätäkään mutta parempi tää on ku edellinen!

Aika jännää ku vuos vaihtu. En oo vielä oikein tajunnu sitä.. Jos siinä on nyt edes mitään tajuttavaa. Enkä sitäkään että oon jo vanha kurppa selkäkipuineen kaikkineen :D Mutta tää vuos on ainakin alkanu hyvin ja täytyy toivoo että tästä tulee yhtä hyvä ku viimevuodestaki (tai siitä loppuosasta ainaki). Tällähetkellä mulla ei oo mitään valitettavaa, kaikki on totally f'n perfect!

PNUUM is over and out!

2 kommenttia: