tiistai 11. maaliskuuta 2014

I'm blue da ba dee


Lupailin viime postauksessa näyttää uutta tukkaa asap, mut se vähän unohtu... 
Mut teenpähän sen si ny!


Kiva juurikasvu.. Hupsista.




It's bluuuuuuuue!! Pitää tällä viikolla värjätä uudestaan, koska juurikasvu paistaa kohta kuuhun asti. Saatan ostaa vielä lisää tätä samaa väriä, ku tää on niin kiva hih! Plus se on kivaa kun käy suihkussa, niin näyttää ihan siltä kun ois pistäny Smurffin tehosekottimeen.. Sinistä kaikkialla.

Mut en tiiä! Täytyy katella mitä sitä taas keksii :D



Kävästiin kattomassa RoboCop. Ja olihan se aika.. Semmonen. Ei se mikään kovin hyväkään ollu, mut ei kyllä ihan täysin paskakaan. Ei tee kyllä hirveesti mieli kattoo uudestaankaan tässä lähiaikoina...

Viime viikonloppuna lähin taas Tampereelle viihdyttämään Lauraa ja Aria! Ja vittuunnuin ihmisiin, jotka ei osaa ajaa... Jos et uskalla ajaa pimeellä, tai et muuten vaan osaa niin tilaa prkl taksi!! Tarvii jäädä muiden jalkoihin pyörimään. Tai muutenki tommoset törpöt vois käyttää julkisia ja jättää sen ajamisen ammattilaisille stna. 

Katottiin Gazetten World Tour Documentary, josta jäi kyllä ihan helvetin huono fiilis... Oikeesti vitutti ku pientä oravaa sen jälkeen... Suomi oli koko kiertueen finaali ja ne näytti ehkä hyvällä tuurilla 2 minuutin pätkän Suomesta... Vitutus... Oli... Kova. YHYYYYYYY! No ehkä se ei toisella kerralla ketuta niin paljoo........ Toivottavasti.

Nyt perjantaina olis sit VIHDOIN JA VIIMEIN aika lähtee Helsinkiin!! Perjantaina ja lauantaina voi tehdä mitä mielen tekee.. Eli mennä baariin :) Ollaan viimeks oltu baarissa joskus viime vuoden.. Syyskuussa? Ei voi muistaa. Kauan siitä on kuitenki. Sunnuntaina on sit semmoset bileet ettei oo tosikaan!! 


Oi että kun lämmittää sydäntä ♥

Koska... Miyavin SLAP THE WORLD TOUR 2014 räjäyttää vihdoinkin Circuksen! Tätä ollaan odotettu! ...Onneks mulla on maanantai vapaa.

Miyavin jälkeen melkein tasan kuukauden päästä onkin sit ADAMS Glorialla ja sen jälkeen Girugamesh Nosturissa! Ja olis siinä välissä heidi.kin 8D 
Voisko joku muuten kertoo että miks noi Tiketin liput on vaihtunu takasin tohon kuvottavaan oranssiin? Me no like.

Viime viikko oli niin luksusta kun oli "lomaa" toisesta työstä ♥ Oli energiaa leipoo, piirtää ja tehä jopa jotain muutaki ku tuijottaa kelloo ja oottaa että millon saa mennä nukkumaan... XD 
Oon yrittäny herätellä mun sisäistä piirustushimoa kiitos SNK:n ja Gazetten.... Mutta totesin siinä sitten, ettei mulla oo tarpeeks välineitä että saisin ne valmiiks. Tussasin yhtä piirustusta jollain saakelin myrkkytussilla, josta sai kännin ilman viinaa ja sen jälkeen tuli järkyttävä olo... Eikä se jälkikään kovin tasasta ollu prkl. Ehkä pitäis ettiä jostain kunnollisia, taiteilijaystävällisiä tusseja XD Harmi vaan että 6 kynän setti maksaa 50€.... Hyi helkkari.

Mut jees, jos musta ei tän jälkeen enää kuulu, niin mun ruumis mätänee luultavasti jossain Circuksen lattialla.


0 kommenttia:

Lähetä kommentti