sunnuntai 18. marraskuuta 2012

I'm aliiiiiiiive!

Alotetaan tää juttu sanomalla että tuhlasin jo yli 100€, ennenkun oltiin edes päästy laivaan.. Taitolaji, jossa mä oon mestari.

Viikko sitte perjantaina käytiin Tuomaksen ja porukoiden kanssa kattomassa Skyfall.. Ja saanen kysyä että miks kaikki on hehkuttanu tota Bondia niin paljon ja liian monet sanoo että se on parhain kaikista..? MIKSIIIII!?!)¤)"(¤( Melkolailla kaikki Bondit on ollu parempia ku toi, paitsi Brosnanin XD Kyllä mä siitä tykkäsin, mutta en vaan tajua sitä hirveetä hypetystä :D

Sen jälkeen mentiin Panchoon syömään.. Ja voi OM FUCKING NOOOOOM!! Söin jonkun härän pippuripihvisetin ja se pihvi oli just täydellistä! Medium - ja meinasin tukehtua kuolaani *3* Mikään ei oo parempaa ku pihvi joka on täysin punasta sisältä ah.

Asettelin jouluvaloja tässä joskus! ♥ Tuomas vaan ei antanu mun laittaa kaikkia koska vielä ei oo joulukuu.. ;__; Pitää muuten mennä ens viikolla ostamaan kaikki joulukalenterit.. 
Lähettiin tosiaan torstaina äidin, veljen ja sen tyttöystävän kanssa laivalleeeeeeeeeeeee~! M/S Baltic Princess! On muute paras laiva 8D Meillä oli bussi koko ajan matkassa mukana, ettei ite tarvinnu kantaa muita ostoksia (köhviinojaköh) paitsi ne mitä osti sit tulomatkalla laivasta. Ja siellä bussissa ei ollu meiän lisäks ku ehkä 8 ihmistä oujeah! Se meiän risteily sattu just olemaan Seiskan Bileristeily.. 
Tää oli melkeinpä ainoa kuva mitä siellä otettiin, koska ihmiset ei voi sietää kuvia XD Ja muuten jätettiin kännykät melkein aina hyttiin ku lähettiin jonnekin.
Ensimmäinen operaatio oli "osta viinaa hyttiin". Done. Sen jälkeen lähettiin syömään. Hain valehtelematta 3 kertaa lisää ja siihen päälle vielä jälkkärit.. En vieläkään tajua miten jaksoin syödä niin paljon XD Eipähän ollu nälkä ku vasta joskus seuraavana päivänä. Mut omnom, ilmasta viiniä ♥

Kuten bileristeilyihin kuuluu niin lähettiin bailaamaan melkeinpä heti ku oltiin syöty ja valmistauduttu. Siellä oli esiintyjinä Catcat, Mamba ja Remix. Noista mistään en oo tykänny mitenkään ihmeemmin ja Remixistä en ollu ikinä kuullukaan. Mutta Mamba veti kyllä aivan helkkarin hyvin! Ja me kaikki naiset rakastuttiin Remixiin... Mentiin fanityttöilemään sinne eturiviin ja Nina sai kitaristilta haarat naamaan ku mä sain laulajalta priva laulusession.. Arvatkaa vaan miltä meiän naamat näytti sen jälkeen.. XDD "SE ON NIIN IHANA IIK" yms. Heh heh... Nähtiin se laulaja vielä seuraavana päivänä siellä laivalla ja kaikki hihitteli ihan onneissaan. Ja ikää oli.. XDD "Juokse sen perään ja pyydä nimmari!" "JUOKSE ITE!! XD" 
Mentiin vasta 6am nukkumaan ja herätys oli joskus puol 8. Nukkuminen on yliarvostettua..

Laivalla on kyllä ihan mahtavaa ku melkein kaikki on niin hullun mukavia toisilleen! Laivan taika perkele! Mullekin tuli varmaan miljoona ihmistä sanomaan jotain kivaa tatuoinneista yms. Yks oli "Ei perkele, kato tota tatuointimuijaa!" Mä luulin että se rupee vittuilemaan mulle niin ensin olin ihan et >:( KUOLE. Mut sit se olikin vaan kiva "Ihan saatanan magee" tms. :D Leijailin siellä ympäri laivaa ku sai niin paljon kohteliaisuuksia kaikilta ettei oo tosikaan XDDD Pyydettiin tanssimaan ja kaikki muuten vaan tuli juttelemaan ihan jotain random settiä!
 Oon muuten ihan katkera ku multa ei kysytty henkkareita koko matkan aikana.. Perkele. En mä niitä turhaan haluu kanniskella XD
En taida laittaa enempää tämmösiä kuvia, mutta vielä tähän lisäks pari litraa jekkua ja kaljaa yms.. XD Mutta tupakkaa en ostanu! Ihmisten pitäis olla musta ylpeitä.
Mut oli kyllä aivan mahtava reissu!! ♥
Haluun kyllä nopsaan uudestaan! Tammikuussa vois lähtee ku on synttärit ja tulee se uus laiva käyttöön 8D 

0 kommenttia:

Lähetä kommentti