perjantai 28. lokakuuta 2011

Throw your fists up, come on with me

Tässä meni sittenkin vähän kauemmin mitä alunperin olin kaavaillu.. Huuups. Ei voi aina muistaa kaikkee. Mut hei hoi Pendulum @ Circus, HKI 30.9-2.10.11 !

What is this madness?
Tässä vaiheessa voimme kiittää Allahia, kun me EMME eksyneet matkalla hotellille! Kerrankin hahaa! Mutta tottakai evotettiin junassa jotain.. Pientä. Ja käveltiin junan päästä päähän kun oltiin sokeita. Päästiin silti hotellille elossa! HAH! 

Käytiin Kampissa vaan kaupassa ja hakemassa sushi-mätöt ennenku mentiin hotellille.
Saatiin huone edustuskuntoon alle 5min! Toi ryhävalas tossa lattialla kuuluu asiaan.
OMNOMNOM!
Meidän hieno gameplan oli se että perjantaina : baari, lauantaina:PENDULUM (ja baari) hell yeaaah! Aloteltiin hotellilla ja sekoiltiin ja mä en osannu kävellä.. Nimim meinasin kaatua varmaan 100 kertaa ihan ilman mitään.. Jep. 
Ainiin, se Sherlock joka tajus että oon värjänny hiukset saa halin Darth Vaderiltä!

U don't want to know..

Saanan murhaavat ilmeet vol 8539538753
Näkisittepä loputki kuvat.. Tai no ehkä parempi vaan.

Mentiin taas jälleen Tivoliin, vaikka siellä olikin joku Jersey Shore ilta, mut ei se menoo kyllä haitannu ollenkaan. Ne soitti KNIFE PARTYa baarissa! WHAT IS THIS SORCERY!? Voisitte tekin hei Ruman DJ:t soittaa sitä kun ollaan niin nätisti sitä jo monta kertaa pyydetty, eiks niin?
- Kiitos Ruman DJ:t ku vihdoin soitatte Knife Partya!!! XDDD 

Lauantaina heti aamusta hommattiin mun nahkatakki takas!!! Mulla oli sitä niin ikävä *snif*. Mutta I has it now!! Sitten mentiin shoppailemaan pienet sievät (Saanan sorkat köh) jalkamme kipeiks ja käytiin syömässä maailman järkyttävimmät muffinssit. Tai siis oli ne hyviä mutta.. En tajuu miten joku jaksaa syödä tommosen kokonaan.
Toi kahvijuoma oli niin hyvää omnomnom!
On se jännä.

On se jännä part 2.
Illalla taas hotellilla sama rumba jnejne! Meidän hotellihuonetta vastapäätä oli jotain ihan random jäbiä jotka hillu alusvaatteisillaan...... Ja.. Jooh. "SE ON VIELÄKIN ILMAN PAITAA!!" "Älä tuijota niitä!" "No minkä mä sille voin ku ne tsembaloi tossa ikkunassa häh!?" 

...
Jouduttiin hetki odottaan ennenku päästiin Circukseen, JA NE PERKELEET VEI MEIDÄN LIPUT *rage*. On ihan kädestä jos ei saa pitää itellään keikkalippuja. Eihän ne niillä mitään tee.. Damn. Anyways! 
Pendulum veti jälleen kerran aivan mahti setin!! En ikinä unoha sitä kun Ben hyppäs kumiveneellä yleisöön.. Se oli jotain niin siistiä! XD Plus ne soitti myös Knife Partya WHOOO!!! Mut aivannnn mahtavaaaaa!! Ja kohta taas uudestaan~ Ne niin rakastaa Suomee!



0 kommenttia:

Lähetä kommentti