maanantai 5. heinäkuuta 2010

Its Twingo tiem!!


On tullu pieni päivitystauko, koska on ollu niin paljon tekemistä :D Oon ollu koneella tosi vähän, tai sit oon kattonu jotain leffaa.

Mitäs mitäs.. Ollaan käyty Saanan kanssa kattomassa uus Twilight.. Joka oli muuten hyvä!!! Ah mau.
Ja muutenkin ollaan hengailtu Jyväskylässä jotain kolme kertaa viikon sisällä :D Shoppailemassa, kampaajalla, käymässä veljen luona jne.
Käytiin myös viime keskiviikkona Rumassa ja Kharmassa. Oli ihan mahtava baarireissu ♥

Tämmöstä on tullu napattua aleista:

Kaks rannekelloo Seppälästä 5€/kpl! Oon himoinnu näitä Carlingsilta ikuisuuden, ni nyt tuli Seppäläänki ja 50% alennuksella ah, oli pakko ostaa!


Takki VeroModasta 10€. Pakko ostaa ku oli niin halpa ja hyvän mallinen :D

Paidat H&M:ltä 7 ja 3€. Oon ostanu myös pari kynsilakkaa lisää mun kokoelmiin ja jotain hiusjuttuja yms random sälää.

Ja Ossi täytti torstaina 12 v ♥ Vanha kolli~ Ostin sille uuden violetin kaulapannan eilen, ja leikin sen kanssa niin paljon että kädet on haavoilla XD


Sain myös nämä eBaystä tässä joku päivä. Makso jtn 15€ ja tuli meikkisivellinsetti ilmaseks. Ihan hullun laadukkaita värejä, pysyy tosi pitkään ja on paljon pigmenttiä! Kauan himoittu ostos ja HALPA. Voi vaan kuvitella mitä Suomessa tämmönen maksais..

On tullu myös käytyä Shellillä aika monta kertaa.. Tänään käytiin mökillä uimassa Saanan + äidin kanssa (tosin oli ainoo joka uskals uida) ja ottamassa aurinkoa.. Eli nyt oon semisti palanu XD Aurinkorasvat ei vaan auta huu.

Saana on nyt kolmatta yötä meillä ja ollaan tissuteltu 247, kateltu leffoja yms. Perjantaina olin kännikuskina ja selvänä Kharmassa omg!! Keskiviikkona lähetään baareihin ryminällä.. Kumpa olis jo keskiviikko, en jaksa odottaa XDD Onneks nyt ei tarvii miettiä kyytejä koska on veljen auto käytössä ja päästään sinne sit yöks~ Kyytien hommaaminen on aina yhtä syvältä :DDD

En malta odottaa että nään Lauran!! Parempi ois päästä tänne Ruissin jälkeisenä viikonloppuna >:( On myös paria muutakin ikävä, kuten Elisaa. Nähtiin viimeks.. Valmistujaisissa tms!!!!
On koko ajan sellanen fiilis että on pakko olla tekemässä jotain.. Ja varsinkin kun on noin uskomaton ilma ulkona niin ei yhtään tekis mieli olla sisällä!! ..Okei paitsi että sisällä on puolet viileempää ku ulkona XDD Mutta kuitenkin.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti