perjantai 23. heinäkuuta 2010

Her whisper is the LUCIFER

Loverhollic, Robotronic



... ♥

On tullu lilluttua vedessä aika semisti paljon, ykskin päivä oltiin jotain 3h järvessä med HUGE uimarengas (joka tosin meni sit rikki.. Prkl). Tuli syötyä samalla pullaa (syötin sorsia myös 8D), nautittua siideriä ja savukkeita.
Oltiin myös vesisotaa tässä joskus, se oli niin random mut hauskaa! Puffetteja on menny 150 ja on tullu kuskailtua porukoita joka paikkaan jne.

Laura oli viime viikonloppuna ♥ Juotiin pienet sievät, käytiin Shellillä, uimassa jne.
Ujelo tuli keskiviikkona ja lähti tänään. Sen takia oon näin helkkarin aikasin hereillä, ku heitin sen ysiks rautikselle. SAAVUTUS herätä 07.30! Outoo kun se muuttaa tänne.. En oo vielä sisäistäny koko asiaa herranjee, oon vaan silleen.. "WAT?"
Oli hauskaa~!

Käytiin myös @ JKL, mut en kyllä löytäny sieltä yhtään mitään paitsi leopardihuivin 3€.
Ja etin ihan kuola poskella kenkiä, mutta en löytäny mitään kivoja... Paitsi aivan helvetin ihanat talvikorkkarit Andiamosta jtn 80€, jotka on pakko ostaa sit kun syksy tulla tupsahtaa.


Nää sain tän viikon alussa.. Vihdoinkin! Olin ihan varma että koko paketti jää tulematta, tai sit saan vaan noi valkoset. Nyt sinne on kyl tullu harmaitakin... 8DD

Nyt kun on paistanu aurinko niin railakkaasti (tosin ei nyt pariin päivään niin kamalasti), ni on kyllä huomannu kuinka hiukset on ottanu damagee. Nappasin sit nää, ku molemmat oli vaan 5 €/kpl Hairstoresta.

En kyl ottanu tota keskimmäistä, mikä shampoo lienee onkaan. Otin hoitoaineen ja sit sellasen hoitosuihkeen jota voi laittaa ku menee lillumaan aurinkoon. Huomaa jo heti ekasta käyttökerrasta että hiukset on paljon pehmeemmät~

Iltasin on tullu kateltua tätä:

Indigo- ja Orange league f'n rulz!! Halveksun niitä uusia kausia..... Hyi saasta.

Odotan "innolla" ens viikonloppua ku Rallit taas pamahtaa tohon takapihalle ja kuskit käy pissillä meidän puskassa.... Ah sitä ihanuutta kun heräät ja katot ikkunasta ulos ni näkyy rivi miehiä puskakusella...
Mutta saapahan hyvän syyn vetää pienet sievät ku ei täältä poiskaan pääse tiesulkujen takia 8DD ..Tosin ihanku siihen syytä tarvis ku Saana kuitenkin tulee tänne. Tai no muutenkaan.

cRunkku kuittaa.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti