sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Wanna play a game?

Whazaaaap people?!
Kirjoitan nyt tässä randomisti kun odotan Saanaa, joka on tulossa tänne että päästään sit Shellille :D
Vietettiin eilen lagauspäivä alkomahoolin ja paskojen elokuvien kanssa aka. The men who stare at goats ja Youth in Revolt. Oli kyllä semmosta kuraa että huhhuh. Ei hyvät näyttelijät aina elokuvaa pelasta.

Laura oli myös käymässä täällä pitkästä aikaa~ Nähtiin viimeks sillon tammikuussa ni nyt se sitten oli keskiviikosta lauantaihin.
Siinä on kyllä yks semmonen aito ihminen, joka uskaltaa olla oma itsensä ja jota ei voi olla arvostamatta ja rakastamatta~ Ottaisin sen tänne ikuisiks ajoiks jos vain voisin ♥

Käytiin @JKL shoppingspreellä ja ostin tällä kertaa vaan uuden PINKIN kalenterin ja semmosen kultasen apsojfsafgn rannekkeen. En kai muuta.. En muista enää XD
Käytiin myös kattomassa Sex and the city 2. Oli uskomattoman hyvä! Carrie ♥ Siinä on nainen joka osaa arvostaa kenkiä! Mutta Samanthan arvot on kyllä niin kohillaan :DD Mahtava leffa jota suosittelen erittäin lämpimästi!

Tehtiin myös joku päivä sushiiiii. Nomnomnom pitkästä aikaa!


Sain myös vihdoin katottua kaikki Sawit jotka olin karttanu kaukaa ku ajattelin että se on semmosta massatuontantoo että hyh. Mutta tsiisus, nyt ne on kyllä parhaiden leffojen kärjessä. Johnin ajatusmaailma on niin mystinen, että sitä miestä ei voi olla rakastamatta.

eBaysta on tullu tilattua (taas) pari juttua lisää, en millään malta odottaa että saan ne!
Tiistaina olis tarkotus käydä @JKL ja keskiviikkona baareihin~

0 kommenttia:

Lähetä kommentti