tiistai 18. toukokuuta 2010

God Save The HERESY

Ohai there!

Käytiin pitkän odotuksen jälkeen taas laivalla = Virossa. Viking Line XPRS. Lollaan niin pahasti tolle nimelle. Ois samantien laittanu vaan XD tai jotain.
Lähettiin siis lauantaina 15.45 ja tultiin sunnuntaina keskiyöllä bäk.
Tähkän ja bussin kautta laivalle. Musta jotenkin tuntuu että olin koko reissun ajan syömässä tai nauttimassa jotain alkoholia sisältävää juomaa.

Shoppingpopping

Onnistun aina tuhoamaan kaikki mun tennarit yhessä kesässä, ni etin aina kaikista halvimmat mitä löydän. Noi tais olla jtn 7€. Hiirimatto 1€, hiustensuoristusmömmeliä, naamamömmöjä, cd:itä, tyhjä Kossirasia XD

Oli pakko ostaa tää paita ku rakastuin noihin väreihin ja hintakaan ei ollu paha, n 7€?

Ja ah rakkaus ♥ Oon ettiny ikuisuuden kivaa lirttipaitaa ja tissivyötä ni nyt sain samassa paketissa, hintaa oli se 10€. Sain vihdoinkin lisää väriä vaatekaappiin~ Musta tuppaa vähän valloittamaan aina :DDD

Kynsilakkoja 1€/kpl. Mulla kyllä on kaikki noi jo ehkä vähän eri sävysinä ja ilman blingiä tms, mut oli pakko. Joskus kyllä teen sen kynsilakkapostauksenki muhahahaa.


Yleensä en brändihoroile, mutta Christina Aquileran hajuvesi on kyllä mun juttu. Tuoksuu niin uskomattoman hyvältä että piti ostaa dödökin joka makso 10€.

En ruvennu kuvaamaan niitä k18/20 materiaaleja, mutta mainitsenpa vain että tuli niitäkin ostettua 8DDD Niihin menikin sitte.. Tarpeeks. Onneks oli bussi tosiaan maissa mukana ni ei tarvinnu ite raahata mitään laivaan/pois laivasta.

Tänään sain myös postista jotain kiwaa, jota myöskin odoteltiin hetki.

Photoshopskillz? Dont has dem.
Mut aaah toi paita ♥ Tykkään enemmän ku viime vuoden FC paidasta. Vaikka yleensä vihaan kaikkia paitoja missä on naisten kuvia, mut G onnistuu aina :D

Oon myös tuunannu vähän elektroniikkaa.

Tälläkertaa paljon yksinkertasemmin ja silleen että ne saa heti pois ku haluaa, ilman että jää liimamömmöt ja maalit lähtee veks.
Tossa on myös ne Kossit jotka ostin jollain 15€. On muuten saakelin hyvät, toisinkuin SkullCandyt joita vihaan ikuisesti. Ostin SkullCandyn Lowriderit ja ne räjähti 2kuukaudessa :)) Ja ne on muutenkin surkeat.


Naama :) Pitää vielä värjäillä päätä vähän, ennenkun on valmistujaispartyt. (JOS ON SAATANA)
Ah kaulakoru ♥
Ihanaa kun kesä pamahti ovelle. Tuskin kestää kauaa, mutta täytyy nyt nauttia~ Tosin nytkin sataa..
Oon miettiny pääni puhki että otanko noi snakebitet pois vai en.. Toisaalta en taho mutta toisaalta joo. En. Joo. En. Ehkä sitten ku saan sen toisen tatskan :D Jonka toivottavasti saan 1/2 kk:n sisällä. En jaksa odottaa enää asfäpoasugag.

Janna kuittaa.

3 kommenttia:

  1. Ostit tota spermahommaaaaa aik söpö pullo. Mitä noi tos spermajutun alla o ?

    Jaa ostettiinko sieltä muutaki ku viinaa ?!??!! Jotai pornoo kumminki hyii.

    VastaaPoista
  2. ihana toi sininen paita ! *o*
    ja hiukses !! ;O

    VastaaPoista
  3. No tottakai ;DDD Saat multa perjantaina tuliaisen sit~ Ööö ne on semmosia naamamömmöhomoja. Vai mitä tarkotit?

    EI! XD Ostin jtn 5 litraa viinaa, tequilaa ja lonkeroo plus savukkeita 2 kartsaa 8DDDDDD EN KÄYNY EES ANTISHOPISSA!! Ei ollu aikaa ku istuttiin terassilla niin paljon :((((((
    Olis pitäny nääs käydä ettimässä sulle sitä bondageteippiä.

    Sonjaaa thx ♥

    VastaaPoista