maanantai 29. maaliskuuta 2010

Durrdurr

Olen erittäin aktiivinen blogin päivittäjä.

No perjantaina oli kuitenkin isän 51 vuotis-synttärit. Joita Saana tuli myös viettämään meidän kanssa :D Tein kaks voileipäkakkua~ ♥ Okei äiti autto.. Ja niin XD Ei saakeli ku oli muuten hyvää!


Sepi aka Seppo

Ei onneks arvaakaan kumpi on mun tekemä, mutta päästin.. Paprikat valloilleen. Ja kuten jo sanoin.. Hyvää oli~ On niissä vaan aika kova väkertäminen, ettei ihan parissa minuutissa tehä tommosia :D

Tankkeri ei oikein ollu innostunu pöydän antimista.. Tyrnee.

Ennen sitä käväsin Saanalla tekemässä Sussulle ne kynnet, sitten mentiin Shellille ah~ Ja illemmalla yritettiin keskittyä Twilighteihin mutta siitä ei sit taas oikein tullu mitään 8D Eka meni kelatessa, katottiin vaan parhaat kohdat nom~ Kakkosta katottiin vaan ehkä 15min.
Katoin sen sitte seuraavana päivänä kokonaan, ku Saana kieri kotona kipeenä butchi :(

Miks aina ku löydän uudet ihanat kengät, ni ne on joko loppuunmyyty tai sitte maksaa 5 miljoonaa T___T Tää on niin väärin.. Sitten kun voitan lotossa ni ostan vähintään yhet uudet kengät joka kuukaus~ In my dreams. Pakko tehdä joku päivä kenkäpostaus..

eBayn paketteja vaan tipahtelee iloisesti postiluukusta~ Mutta ne eniten himoitsemani tulee kuitenki vasta joskus ikuisuuden päästä. Näin meillä tänään :D

4 kommenttia:

  1. Ossi on aika lihava. Kerjää ruokapöydäs. Laita se laiharille.

    Haluan voileipäkakkua. Haista kettunen. Yrität selkeesti lihottaa mua.

    VastaaPoista
  2. vähän repesin tolle sepi-kakulle :DDDDD ihan mainio!

    VastaaPoista
  3. Ossi ei oo LIHAVA!!! XD (Semisti..)

    Voileipäkakut ei oo epäterveellisiä!! Ellei niihin survo sit jotain majoneesia 500kg, mitä me ei kyllä tehä. Ja ne on silti nameja ♥ Nomnomnomnomnom.

    Sanelma:
    HEI! XDDDD Se ownaa~ No pitää synttärikakuissa hei lukee aina nimi XD

    VastaaPoista
  4. hitsi janna ku päivität niin usein ettei perässä meinaa pysyä.... ;))))

    VastaaPoista