perjantai 29. toukokuuta 2015

Shit happens


Niinku edellisessä postauksessa sanoin jo paskoneeni käteni, ni paskoin sen sitten ihan kunnolla.. Hohhoijaa.

Heräsin tosiaan yöllä siihen kun käsi sano poks, ja tuli ihan helvetillinen polte ja särky. Nappasin sitten särkylääkkeen ja menin takasin nukkumaan. Aamulla ihan tavallisesti töihin nou hätä. Joo.. Virhe :D Kärsin sen päivän sit töissä ja ajattelin et se ehtis parantumaan viikonloppuna.. No eipä parantunu, maanantaina sitte hommasin Mehiläisestä ajan tiistaille ja menin sinne kärsimään.. 

Hoitsu katto kättä ja pisti mut suoraan fysioterapeutille. Rasitusperäinen (jonkun perkele) lihaksen revähdys tai jotain. Tosta olkapäästä hauikseen kuitenkin. Vittu jes!! Ei ihmekään että tuska oli sen mukanen. Se fysioterapeutti sit teippas mun käden kasaan, anto jäätävät jumppaohjeet ja sain seuraavalle viikolle uuden ajan. Se hoitsu oli ihan kauhuissaan ku sanoin sille tekeväni 10 tuntisia työpäiviä melkolailla joka päivä XD Ja ku sanoin sille että tykkään dataamisesta "Ai sä opiskelet samalla?!" ... Tarkottaako se sitä että mä opiskelen jos tykkään datailla? Fuck logic :D

Sitten kökin 2 viikkoo kotona (jumaliste ku pää meinas hajota), ei oikein töihin ollu menemistä kun en saanu ees housuja jalkaani tai hampaita pestyä ilman vitunmoista tuskaa.

Nyt tän viikon oon ollu töissä ja heti ku töihin meni niin rupes taas kipeytymään, vaikka on uudet teipit kädessä. En pysty esim. piirtämään ku se ei kestä semmosta rasitusta. Hiukan perseestä :))) Sais jo parantua kunnolla yh. Mutta polvi ainakin parani siinä ajassa, kun ei tarvinnu rappusia juosta! Ees jotain hyvää.

No, ehkä se tästä pikkuhiljaa! Teen mitä tahansa, ettei mun tarvii mennä takasin valittamaan... Mikään ei oo karseempaa ku joutua lääkäriin ulisemaan XD

Sexyt teipit.


Käytiin tässä toissa viikonloppuna Yläkaupungin yössä! Eli istuttiin 5sekuntia Kirkkopuistossa, ennenku mentiin baariin :D Oli kyllä hauskaa! Jaksettiin jopa olla pilkkuun asti mikä on aika harvinaista. Vanhuuuuuuuuus!!

Tuli myös värjättyä hiukset vihdosta viimein. Päästin sisäinen porkkanapäisyyteni valloilleen! Se ei vaan tarttunu kaikkialle kunnolla, kun mun hiukset on paikotellen niin kärvähtäny.. Hups. Nooo, pitää ens parturi kerralla taas nappasta puolet pois.

Huomenna on Kansainväliset Tatuointimessut Jyväskylässä, jonne mun on pakko mennä koska Ian pakottaa XD No haluun kyllä muutenkin käydä, mutta mun pitää mennä ilmottamaan toi mun uus tatuointi siihen kilpailuun.. Don't waaaaaant! Ei sillä, on toi niin helvetin hieno että on syytäkin osallistua :D Harmi vaan ettei se oo ihan 100% parantunu x.x


Tää mv tappaa mut.. Sihyoung.. Damn you!!




0 kommenttia:

Lähetä kommentti