torstai 4. syyskuuta 2014

OnePlus One


Kuuntelen Sex Pistolsia... Älkää ees kysykö miks.
Tärkeä aloitus tällekin postaukselle! 

Onpahan tullut taas pienoinen tauko blogittamisessa. Ei oo vaan innostanu tehä mitään muuta ku kuolla kun pääsee töistä. Oon painanu töissä taas pitkää yötä/päivää varmaan kuukauden. Onni on ollu jos oon päässy 10 työtunnin sisällä kotiin, kiitos vajaan miehityksen :D Huh huh. Jos nyt vähän helpottas.

Mutta! 
Ne jotka ei mua Twitterissä/missään mua seuraa, niin tuskin tietää että oon tässä pari kuukautta himotellu OPOa.. Siis sitä puhelinta, jota et voi ostaa ilman kutsua... Hilluin Forumeilla ja pyörin ympäriinsä, osallistuin kaikkiin kisoihin yms yms yms! Paskat minä mitään kutsua saanu.
Joni tottakai sai oman kutsunsa YHDEN päivän yrittämisen jälkeen (ai miten niin kateellinen). Mutta sainpahan sit Jonilta oman kutsuni FUCK YEAH!!!!!

Ette uskokaan kuinka hyvältä tuntu ensin saada se kutsu, tilata puhelin ja jumalauta sit kun sait sen omiin pikku kätösiis... *___* TAIVAALLISTA!!


Niin nätti boksi !

Toi laturin piuha on söpö! :D

OnePlus One 64Gb Sandstone Black

Kuvat on vähän kökköjä, koska ei jotenkaan tehny mieli harrastaa valokuvaamista tolla hetkellä........ (Osan otin porukoilla äidin OPOsta XD) Räpsäsin noi ja eiku asentamaan näyttökalvoa.. Jossa meni prkl varmaan 30min ku halusin saada sen just eikä melkeen XD Ja vasta sen jälkeen sain sen napsautettua päälle. Dem feels!! 

5.5 tuuman monsteri! Mutta nyt kun tota on jo hetken käyttäny, niin en osaa kuvitella palaavani tota pienempään puhelimeen. Alkujärkytys oli kyllä aikamoinen. Akun kesto on niin uskomaton, että en ymmärrä miten osasin elää SGS2:n kanssa niin pitkään. Tossa kestää akku sen 2 päivää ja sen lataa ihan super nopeesti täyteen. 

Häät on tammikuussa! 

Sain sit melkein heti 3 kpl jaettavia kutsuja, joista yks meni Jonin kaverille, yhden laitoin Forumeille ja yhden äitille.. Koska pakkohan äidinkin oli se sit saada :D 

Hintaa postikulujen ja näyttösuojan kanssa n. 320€ PUOL ILMASTA PERKELE!! 
Ei oo yhtään ikävä SGS2:sta. 


Pakko oli sit heti leikkiä kameran kanssa 8D Jumalallinen kuvanlaatu, ja en ees ollu tajunnu nostaa kuvan tasoo parhaimmaks... Ja silti noin hyvä, ei prkl!! 

Mut joooooo! :D


Oon ollu jo.. Liian pitkään blondi. Niin kauhee hiuskriisi kun olla ja voi yhyyyyy!! 
Vaalennettiin tää uudestaan maanantaina ja nyt pitäis vielä lätkästä väri päälle.

Mitäs muuta.. Vähän aika sitte oli työpaikan risteily. Ilmasta ruokaa ja hauskaa seuraa, sen jälkeen kierrettiin vielä JKL:n kuppiloita, hauskaa oli! 

Viime viikonloppuna Amanda tuli viihdyttämään meitä tänne. Kateltiin leffoja ja live dvd:itä, syötiin ja juotiin, puhuttiin kakkaa ja hauskaa oli! Uudestaaaaaan!! ♥

Lauantaina on VIHDOINKIN BORN & LYCAON!! Ei jumaliste en malta oottaa!! BORN BORN BORN BOOOOOOOORNNNNN!!!!!!! ♥ Kuolen jo tähän innostukseen niin en tiiä miten selviän siitä keikasta sit.. XD

Sit seuraavana on 13.09 Sinfonia Tampereella ja 04.10 Lindsey Stirling The Circuksessa! 


0 kommenttia:

Lähetä kommentti