maanantai 28. heinäkuuta 2014

Female Titan


"I think the best disciplining is pain" 

Meillä oli ne tuparit toissa viikonloppuna!
Saatiin naapureilta niihin siunaus, ne suhtautu tosi hyvin kun kävi ovella ilmottamassa että "Valmistautukaa henkisesti", niin oli sanonu "Kyllä tää talo yhet tuparit kestää, pitäkää hauskaa". Kivat naapurit ♥ KERRANKIN PRKL XD

Kun ne oli kerran teematuparit, niin pakkohan sitä oli itelleenkin jotain tehä. Janne kyllä luovutti Darth Maulinsa suhteen jo 5 minuutin jälkeen, mutta mä vedin omani kunnialla loppuun. Naaman maalaaminen on kivaa :DD Kunhan on tarpeeks aikaa, ettei tarvii panikoida..






Tosta punasesta tuli vähän liian kirkas, mutta ei se oo niin justiinsa! 
Mulla oli toi peruukkikin ja sitten lihaskudos mikä lie mekko, mutta oli niin helvetin kuuma ettei peruukki käyny mielessäkään ja mekko ahisti XD

Shingeki no Kyojinista (Attack on Titan) Female Titan! Se on vaan niin saatanan siisti ja oon animen kattomisen jälkeen tahtonu kokeilla iteki! Joskus teen kyllä ihan kunnon version siitä :D Se oli niin kivaa!


Darth Maulkin pitää kyllä kokeilla. Oon tehny sen vaan joskus Jannelle (kännissä köh), niin täytyy kokeilla itelleenki!

Muita kuvia ei sit tullukaan otettua, harmi :( Ihmiset oli sen verran siististi pukeutunu, et ois kiva ottaa jotain kuvia, mutta dementia.. Ei pysty, ei kykene! Mutta oli kyllä ihan helkkarin hauskaa! Kiitos kaikille ♥

Ja kuten ehkä huomasitte, niin oon nyt niin blondi ku ihminen vaan voi olla. Ellei noita paria pinkkiä läikkää lasketa.. En oo varmaan ikinä potenu näin ärsyttävää hiuskriisiä :D En osaa päättää millä värillä mä värjään YYYYYYYYY!!
Saatan pitää tätä blondia nyt ainakin niin kauan et NÄÄ SAATANAN HELTEET LOPPUU!! Ku hikoilee ku pieni perkele, niin värit valuis pitkin naamaa kuitenki. Meiän kämpässä on +29'c ja ulkona varmaan saman verran... Ja nyt kun jouduin tänään ensimmäistä kertaa töihinki loman jälkeen (loma oli kiva niin kauan ku sitä kesti ;___;), ni meinasin kuolla tohon kuumuuteen.

Kaikki sanoo, että "Ei tää lämpö kauaa kestä, tästä pitää nyt nauttia!" Joo nauttikaa keskenänne, tämmösestä tuskasta voi ees nauttia ellei oo lillumassa järvessä. Ehkä sitte jos kämppä olis viileempi ku ulkoilma, ettei tarvis 247 olla kärsimässä.

This shit is too much T___T 


Mutta joo, kisuli nimettiin Iituksi! Niin söpö *3* 
Oon asunu viikon porukoilla koska ensinnäkin siellä on viileetä plus että pitäähän Iitulin kanssa leikkiä ♥


0 kommenttia:

Lähetä kommentti