tiistai 25. kesäkuuta 2013

Midsummer Magic



Ja punkkeja perseessä ♥
And ticks in my ass ♥

Elossa ollaan juhannuksen jäljiltä! Just ja just.. Lähettiin jo torstaina luonnon helmaan! Suurin osa populaatiosta tuli sinne vasta perjantaina. Torstaina meidän oli tarkotus mennä aikasin nukkumaan ja olla juomatta.. Mutta jotenkin mystisesti se ilta sitten venähti ja taidettiin mennä about 1am nukkumaan. 

Sää oli mitä oli, mutta perjantaina oli kyllä just täydellinen keli! Aurinko paisto ja oli ihanan lämmintä ♥ Vähän liiankin lämmintä.. "Ei täällä voi saatana edes liikkua ku on niin kuuma!" 
I'm alive!! Barely. Midsummer is always tough. Even if I don't have a hangover, it's tough. 
We left to middle of nowhere on thursday! Rest of the population came on friday. On thursday we were suppose to go to bed early and not drink (much).. But we failed at that. I think we went to bed at 1am or so.

On thursday the weather wasn't that good, but it wasn't raining! But on friday, it was perfect! The sun was shining and it was so warm ♥ Maybe even too warm... "I can't move, it's so frigging hot!!"




Käytiin käppäilemässä ympäriinsä ja heitin pari kertaa läppää jostain punkeista tyyliin "Katotaan vaan niin mulla on sata punkkia perseessä tän rämpimisen jälkeen". Onneks ei ollu NIIN paljoo, mutta se ykski oli liikaa.. Hyi helvetti. Onneks Joni löys sen ja äiti sit otti sen pois. Mutta koomista tässä on se että, muahan ei esim syö ees hyttyset kun mun veri on niin säälittävän laihaa (no en kyllä tiiä miks ne ei syö, mutta ihan sama).. Niin ei musta näytä punkitkaan tykkäävän kun se ei ollu saanu imettyä musta ees verta, vaan kuolla kupsahtanu kuivuuteen XDDD Ei saakeli. Mutta hyi helvetti joku punkki. Miksei muilla ollu häh!?
We went to walk around the place and I joked about getting ticks on my ass "I'm pretty sure I will have 100 ticks on me after this". Well thank god I didn't have THAT many.. But that one tick was enough.. So fucking disgusting. Thank god Joni found it and mom took it off. But the funniest part in this is that mosquitoes won't eat me because my blood is so thin (well I don't know why they wont touch me, but whatever).. I don't think the ticks like me either.. It had died cuz it couldn't get any blood out of me.. XDDD But still, EWWW. Why I was the only fucking one?! 



Tein myös oman osani kalastamisessa, kun vedettiin serkkupojan kanssa kisa että kumpi saa enemmän kalaa 1/3 madolla.. (no eka se oli kyllä että kumpi saa ekan kalan) Mä vedin sillä samalla saakelin madolla 18 kalaa ja Lahnan.. Mutta sitten ku sain sen Lahnan maalle asti niin se siima saatto vähän napsahtaa ja se mulskahti takas järveen... Sen siiman ja kohon kanssa.. Soittakaa Petalle, hirveetä eläinrääkkäystä. Eli tottakai voitin ♥ "SE OLI AINAKIN NÄIN ISO!!"
I also did my own part in fishing! We made a bet with my cousin who could get more fish with 1/3 maggot (well first it was who could get a first fish). I got 18 fish with that maggot, plus a fat bream. But when I got that fucking bream on dry land, the line broke... And the bream got back to water with that line and cork.. Call to Peta, I'm a terrible person.. But yeah, ofc I won ♥ "IT WAS AT LEAST THIS BIG!!"



Ja Juhannushan ei ole mitään ilman saunomista, hauhta ja kokkoa (ja viinaa plus mölkkyä). Tällä kertaa ihmiset oli jo ehtiny sammumaan ennen hauhta, niin me saatiin syödä enemmän. Hauhta, Kuhaa ja Ahvenia ♥ OM FUCKING NOM!! Savustettu kala on parasta!
And midsummer ain't nothing without sauna, pike and bonfire! This time everyone passed out before it was time to eat fish, so we got more. Fuckloads of fish ♥ Smoked fish is so good!!!




Kokon polttamisen jälkeen ja kun suurin osa populasta oli menny nukkumaan, me lähettiin veljen ja tyttöjen kanssa samoamaan ja kalliokiipeilemään. "Pakko mennä kattomaan auringon nousu!!" Syytän Jonia siitä mun punkista.
Mutta oli kyllä upeet maisemat, vaikka sinne olikin vähän hankala päästä 100000 promillen humalassa.
After the bonfire and after most of the people had gone to bed, we left with my brother and girls to walk around and do some rock climbing! "We have to go watch the sunrise!!" I blame Joni for that tick.. 
But the view was super gorgeous! Eventhough that place was hard to get to when you had 100000‰ alcohol in your blood XD

We were the last ones alive with my brother (Joni). I think we went to bed around 8 or so? We are the winners!
And I can say that everyone did their part in the drinking process. My Fili's trunk is filled with empty bottles. Drunk fuckers.

But this midsummer was the awesomest in years! Had so much fun! Thank you everyone!! ♥

Oltiin Jonin (veljen) kanssa viimeset elossa. Taidettiin mennä nukkumaan joskus 8 aikoihin? Ollaan niin pro! Selvisin jopa hämmentävän vähillä vammoilla. Mitä nyt haavoja, joista yks on vähän isompi, mustelmia ja se punkki. Enkä ees palanu!

Voin kyllä sanoo että itse kukin joi aika mukavasti.. Mulla on tällä hetkellä auton takakontti täynnä pantillisia tölkkejä.. Sitten kun siihen vielä isketään ne mitkä ei oo pantillisia.. Huh.

Mutta joo. Tää tais kyllä viedä helposti voiton näihin parin vuoden takaisiin juhannuksiin verrattuna! Ihan mahtava!! Suur kiitos kaikille ♥ 


0 kommenttia:

Lähetä kommentti