perjantai 15. marraskuuta 2013

Tokyo, Japan part 6 : Freaks Addict Tour Beyond


Tätä kivun määrää.. Saa nähä pääseekö aamulla tosta futonilta ylös. 

Ollaan shoppailtu tuliaisia ja kierrelty Akihabarassa ja Shibuyassa koska no... Keikka. Tulkut on nyt aikalailla done, mutta vielä pitää jotain pientä ettiä! Käytiin ottamassa Purikuraa, harvoille ja valituille ihmisille (vapiskaa kauhusta.. oikeesti). 

Mutta Akihabarassa oli pakko taas käydä Gundam Cafessa, koska viime kerralla multa jäi näkemättä se Japanin ehkä hämmentävin vessa. Ihanku nää vessat täällä ei ois jo tarpeeks hämmentäviä niin sit vielä toi. Japanissa on 350 tapaa vetää vessa... Kuinka kiva.  



Hämmentävä vessa on hämmentävä. Ja Jannan naama on aina yhtä ihana! Plus maailman hienoin takki.



Strawberry and blueberry cake noms~


Tänään oli tosiaan toi 5 bändin yhteiskeikka, jossa oli Kid, Diaura ja Defspiral lämppäreinä lynch.ille ja Merrylle! Ensin sen piti olla VAAN 4 bändin, mutta sitten sinne pamahtikin vielä toi KID ihan ekaks.. Huh. Oli vielä kiertueen finaali! Jonotuksessa "törmättiin" jopa yhteen länkkäriin kun se tuli kysymään meiltä neuvoa jonotukseen. Meiltä, jotka ollaan käyty jopa 2 kertaa Japanissa keikalla. No mutta hyvin osataan joten opastettiin sitä sit siinä "I was looking at you like "Those have to speak some english"". Ai ei näytetä Japanilaisilta vai? Mä jo luulin. 

Täällä tää jonotus on ehkä niinkun pikkusen parempi kun Suomessa. Lipuissa on kaikilla numerot ja niiden mukaan mennään nätisti sisään. Takit ja kaikki omat tavarat saa (ei oo pakko jos ei taho) laittaa ulkona oleviin lukollisiin lokeroihin. Sisään mentäessä maksetaan "narikkamaksu", jolla saa poletin ja polettia vastaan saa sisällä joko alkoholillisen, tai alkoholittoman juoman. Sais Suomalaiset keikkajärjestäjät PIKKUSEN ottaa oppia!

Kahvittelu näkymät ennen keikkaa

Motto sexy
Pitäis aina ottaa ennen keikkaa ja keikan jälkeen kuvat.. Tai sitten ei.

Keikka oli taas Shibuya-AX:llä ja päästiin jälleen ihan mahtaville paikoille mistä näki kaiken ja pysty riehumaan paikat kipeiks! Oon aina miettiny miten ihmiset voi pitää silmälaseja tollasilla "moshaan pääni irti" keikoilla, mutta nyt on tullu kyllä itekin todettua että ei ne mihkään lennä vaikka kuinka paljon riehuis! Luojan kiitos ees siitä vähästä... 
 Oli jotenkin tosi hämmentävä fiilis ajatella että ei perkele nähään lynch. Kun sitä on tullu odotettua jo niin monta vuotta ettei ees enää muistakaan. Kun herrat ei saatana voi eurooppaan tulla.. No mut nyt nähtiin nekin!!

Ja Diaura ja Defspiral ja Merry ei luoja!! Oli ihan mahtavaa kun lämppäreiden keikkojen aikana, Merryn ja lynch.in jäseniä tuli lavalle laulamaan/soittamaan niiden kanssa! 

Lynch veti Merryn biisin ja Merry Lynch.in biisin. Encoressa Asanao ja Nero veti hullut rumpubattlet! Oon aina tahtonu nähä semmosen livenä ja nyt vihdoin! Vaikka en mikään kauhee rumpujen ystävä ookaan (koska basso asd) niin oli se aivan helkkarin siistiä!! Ja Taka x Hazuki AHHAHGHHGHSHGASHGGHSAGH. Että silleen... Ja nyt ymmärrän hyvin miks Merryn Gara on joutunu monet kerrat keikkojen jälkeen sairaalaan ties minkä vaivojen takia. Sen miehen lavapersoona on kyllä jotain semmosta että ei helkkari! Voi sitä yleisön huudattamisen määrää..

Battlen jälkeen tuli kaikki bändit lavalle vetämään yhessä yhet biisit Lynchiltä ja Merryltä. Hazuki otti lavalle mukaan pullon Jackia ja ryyppäs sitä siellä ihan kuola poskella! No hei, kyllä finaalissa on lupa ryypätä. Tai no on ny muutenki! Oon niin täpinöissäni vieläkin ettei mitään rajaa. Ei vaan oo sanoja kuvaamaan kuinka saatanan siistiä se oli! Koko setti oli aivan mahtava ja kaikki ne "pienet" jutut teki siitä vielä mahtavamman! 

Ei voi muuta sanoo kun että ONNEKS MENTIIN!!! 

Keikkamuistoiks tarttu mulle ranneke (ylläripylläri) ja pyyhe, Janne osti itelleen hupparin!


Keikan jälkeiset mätöt!
Näillä eväillä eteenpäin...
2 lisäystä hih! Kyllä, kaikki on pakko laittaa samaan ranteeseen. No en mä nyt niitä kaikkia kerralla kädessä pidä. Enpä..
Värit sopii täydellisesti toisiinsa! En kyllä tiiä raaskinko käyttää noita ees, jos mä laitan ne vaan koristeeks?

Nyt on kyllä semmoset tuskatutinat ja kuumotukset ympäri kroppaa että ei perkule. Melkein niinku työtuska, mutta kertaa 500. Mutta tästä sentään saa iloa ja hyviä muistoja! Saattaa kyllä oikeesti tulla tippa linssiin aamulla kun yrittää nousta ylös. EI TUNNO MISSÄÄN!

Huomenna pitää mennä tutustumaan paikalliseen Postiin ja saa nähdä mitä muuta sitä sitten keksii! Sunnuntaina on Mejibrayn keikka ja maanantaina on TOIVOTTAVASTI Gazetten keikka. Mä rukoilen että Ruki paranee, eikä keikkoja peruta. Tulee kyllä semmonen maailmanlopun itkupotkuraivarimikälie jos Rukin tila pahenee.... ;____;

Terkkuja Velille! Ja Yodalle ja Legolle! No terkkuja kaikille sit! Mä tiedän että teillä kaikilla on ihan jäätävä ikävä! I WILL NEVER GET BACK MUAHAHAH! 
Ja äitylille terkkuja että sitten jos täältä joskus joudun kotiin niin operaatio värjää kallokarvat voipi alkaa! Olis värin vaihto taas eessä. Etkä tapa mun kisuja!


5 kommenttia:

  1. MEINASIN HAJOTTAA MUN KONEEN NÄYTÖN KOSKA TAKA JA HAZUKI MITÄ KERRO LISÄÄ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No vidd mitä pornoa!! Teki koko ajan mieli mennä sinne silleen "NOW KISS!!"! Niiden kahen miehen välillä kyllä kipinöi XD SIINÄ ON MAAILMANKAIKKEUDEN KUUMIN PARI MITÄ SAAKELIA?! Yritin just ettiä jotain hyvää ficciä niistä MUT MÄ EN LÖYDÄ

      Poista
  2. Mihin mun kommentti katos! Ei kun uusiks.

    Toi jonotussysteemi Suomeenkin kiitos. Olisi kaikille oikeudenmukaista, ei tarvisi jonottaa vesisateessa tai kylmässä montaa tuntia, ei tulisi draamaa... Elämä olisi täydellistä...

    Mäkin tahdon nähdä lynch.in :<

    Nautin täällä spagetistani yhtä paljon kuin te Japanista :<

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä! Sen takia mulla tuleekin aina hirvee ahistus/paniikki perkele vaikka en oo yrittämässäkään eturiviin tai mitään.. pelkään niitä verenhimosia ernuja jotka haluaa XD olisko edes täydellistä!!!

      Voi että ne oli hyviä! ;___; varsinkin Hazuki ja Asanao! En kestä. Hazukin känni koska finaali ja Asanao oli vaan niin fiilareissa!

      Mut hei spagetti ♥

      Poista
    2. Ihanan lohduttava tämä viimeinen lausahdus :D

      Poista